Opiskelija-aktiivina elämä on laiffii

Ystävänpäivä Killan toimistolla

Ystävänpäivä Killan toimistolla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen ollut mukana ainejärjestömme Joensuun Tradenomiopiskelijoiden Kilta Ry:n toiminnassa jo vähän yli vuoden ajan. Järjestössä paneudumme opiskelijoiden etujen ajamiseen, tapahtumien järjestämiseen, edustustilaisuuksiin ja alamme ajankohtaisiin asioihin. Liiketalouden opiskelijana koen järjestötoiminnan hyödyllisenä osana opintojani. Olen myös oppinut paljon hyödyllisiä käytännön asioita. Kaiken tämän ohella koen, että ihaninta on ollut tutustua uusiin ihmisiin ympäri Suomen.

Ensimmäisen vuoden aikana toimin järjestömme tapahtumavastaavana ja järjestin koulullemme erilaisia tapahtumia ja virkistyshetkiä kouluarjen keskelle. Tapahtumavastaavan toimenkuvaan kuului myös töiden organisointia, suunnittelua, myyntityötä ja markkinointia. Olin siis täysin omassa elementissäni!

 

Haalarimerkki

Killan uusi haalarimerkki kuvaa hyvin opintojen sisältöä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toisena vuonna olen toiminut sekä varapuheenjohtajana että koulutuspoliittisena vastaavana. Varapuheenjohtajana toimenkuvani on ollut laaja. Toimin esimerkiksi hallinnollisella puolella, edustustehtävissä ja käytännön suunnittelussa. Pyrin olemaan mahdollisimman paljon mukana myös käytännön toteutuksessa. Koulutuspoliittisena vastaavana otan kantaa ajankohtaisiin asioihin ja pyrin viemään mielipiteitäni koulun tietoisuuteen osallistumalla esimerkiksi opettajien kokouksiin.

Edustusmatkamme ovat koostuneet erilaisista koulutuksista, seminaareista, risteilyistä, vuosijuhlista ja muista tapahtumista. Koen, että näiden kautta olen saanut kontakteja laajasti ja rakentanut verkostoa ympäri Suomen. Edustusmatkat tuovat myös lisäpiristystä pitkien arkipäivien keskelle.

Haluan olla mukana toiminnassa, koska miksi en olisi? Saan kehittää koulumme toimintaa, vaikuttaa tärkeisiin asioihin, työskennellä ihanien ihmisten kanssa, käydä edustusmatkoilla ja järjestää hauskoja tapahtumia koulumme opiskelijoille. Mikä olisi tämän parempaa? Olen myös oppinut paljon työelämään liittyviä asioita, joista on hyötyä varmasti sekä nyt että tulevaisuudessa. Suosittelen opiskelija-aktiivin elämää kaikille!

– Christa