Joululomalle!

joulutontut

Promotiimin syksy on ollut työntäyteinen: kuukausien varrelle on mahtunut vaikka ja mitä. Osa-aikaduuni jo itsessään hektisten opintojen ohessa (puhumattakaan muista harrastuksista ja vapaaehtoishommista) ei aina ole se helpoin homma, ja välillä vapaa-aika on ollut kortilla. Onneksi meillä on kuitenkin ihan huippu tiimi, joka auttaa ja tukee! Muun muassa nämä jutut ovat tehneet syksystä mahtavan:

  1. Huipputyypit: Meidän tiimi on monialainen ja värikäs, mutta sitäkin rautaisempi – joskin täysin akkavaltaisessa poppoossa on aina omat haasteensa. Tässä porukassa uskaltaa kuitenkin kysyä apua ja pallotella ideoita, ja työn tekeminen ei edes tunnu työltä näiden naisten kanssa!
  1. Tärkeää työtä: Me levitetään Karelian ilosanomaa maailmalle, ja yritetään rekrytoida ne parhaat potentiaaliset hakijat just meidän kouluun!
  1. Rutkasti hyötyä myös itselle: Promokeikoilla kehittyy esiintyjänä ja puhujana, työkokemus näyttää hyvältä CV:ssä ja pientä palkkaakin tipahtelee tilille aina silloin tällöin.
  1. Verkostoja verkostoja: Työn ohessa messuilla ja tapahtumissa tutustuu muidenkin koulujen osaajiin, puhumattakaan eri alojen huipputyypeistä ihan täällä koti-Kareliassa. Parasta onkin juuri ihmisten kohtaaminen: promohommissa pääsee jututtamaan ihmisiä haaveista ja tulevaisuudensuunnitelmista, tutustumaan jos minkämoiseen sakkiin ja ehkä tarjoamaan jopa eväitä ja ideoita jonkun matkalle.
  1. Ihan superhauskaa! Läppä lentää ja moottoritie on kuuma, kun promotiimi huristelee kohti keikkapaikkojaan. Tämä duuni ei ole turhan vakavaa: työtä tehdään hyvällä meiningillä ja pilke silmäkulmassa!

Nyt mekin nostetaan kytkintä ja lähdetään nauttimaan ansaitusta joululomasta – adios siis ensi vuoteen ja uusiin kommelluksiin! Nähdään taas tammikuussa!

Terkuin Mira (+muu tiimi!)

PS. Haluatko just SÄ liittyä tähän tiimiin ensi lukuvuonna? Hakuaika alkaa tammikuussa, lisäinfoa luvassa silloin! 😉

Yksi vastaus artikkeliin ”Joululomalle!

  1. Päivitysilmoitus: Hae Promotiimiin N-Y-T! | Promotiimi

Kommentointi on suljettu.