Muista levätä!

Ihanaa sunnuntaita kaikille! 

Ajattelin kirjoitella tänään yhdestä erittäin tärkeästä asiasta, jonka valitettavan useasti unohdamme. Kyse on lepäämisestä.

Liian usein huomaan kalenterini täyttyvän turhankin nopeaan tahtiin ja päivät venyvät pitkiksi, kun harrastuksiinkin pitäisi vielä ehtiä. Omalla kohdalla viikonloput menevät usein matkuessani käymään kotikotona Imatralla tai töitä tehdessä. Nyt pitkän ja tapahtumarikkaan opiskeluviikon jälkeen päätin viettää vapaa viikonlopun, jota suosittelen ehdottomasti jokaiselle! On hyvä ottaa välillä aikaa ihan vaan itselleen ja sulkea ajatuksista pois kaikki kiireet sekä deadlinet. Nyt sunnuntai-iltana kirjoitellessani tätä blogipostausta huomaan olevani hyvin levännyt ja valmiina uuteen viikkoon. Epäilen pitkien yöunien olevan se suurin salaisuus.

Veikkaan, että usealle opiskelijalle etenkin marras-joulukuu on erittäin kiireistä aikaa, eikä ulkona vallitseva pimeys ja kylmyys helpota oloa yhtään. Itse olen huomannut kaamosajan vaikuttavan helposti mieli-alaani ja energisyyteeni, joten olen yrittänyt löytää keinoja kuinka piristyä, huolimatta siitä, että meneillään on vuoden harmain ja pimein ajanjakso.

Vinkki numero 1: Muista juoda vettä! Itse kannan koulussa usein vesipulloa mukana luennoilla, jolloin nestetasapaino ei heittele päivän mittaan!

Vinkki numero 2: Pyri ulkoilemaan päiväsaikaan, mikäli se on mahdollista! Piristää päivää kummasti!

Vinkki numero 3: D-vitamiini! Etenkin talvella D-vitamiinin luonnollinen saanti heikkenee, kun aurinko ei paista. Itse kävin nappaamassa apteekin hyllyltä super D-vitaaminia, jonka pitäisi antaa boostia päivään!

Vinkki numero 4: Asennoidu oikein! Pimeys ei tule kestämään ikuisesti, sytytä kynttilät ja avaa Netflix. Nyt on lupa olla nauttia pimeistä illoista sisällä!

Toivottavasti näistä vinkeistä oli hyötyä! Tsemppiä loppuvuoteen! 

Promotiimin Veera