Syksyllä suuntana Espanja

Moikka kaikki lukijat ja aurinkoista toukokuuta!

Omalla kohdallani kevät on ollut hyvin kiireistä aikaa, että opintojen puolesta ja sekä niiden ulkopuolella, mutta onneksi säät senkun lämpenevät ja kesä on kohta täällä. Ajattelin tässsä blogitekstissä avata teille hieman kuulumisia ja fiiliksiä tulevasta syyslukukaudesta! Jonka itse asiassa tulen viettämään Espanjassa!

Lähden elokuun loppupuolella Erasmus+ kansainväliseen opiskeluvaihtoon Espanjan San Sebastianiin. Vaihdon kesto on noin kolme kuukautta ja Deusto nimisessä yliopistossa, . Yliopiston kurssivalikoima oli mielestäni laaja ja valitsinkin paljon kursseja liittyen henkilöstö johtamiseen.

Fiilikset ovat todella odottavaiset, mutta kieltämättä vaihtoon lähtö myös jännittää. Onneksi lähden luokkakaverini kanssa, joten voimme jakaa kokemamme hetket yhdessä. Alla hieman esimakua San Sebastianin maisemista!

San Sebastian. Kuva: S-F / Shutterstock

San Sebastian, Espanja

Karelian henkilökunta auttaa vaihtoon liittyvissä käytönnön asioissa, joten kenenkään ei tarvitse   pohtia hakemista yksin! Karelialla on myös lukuisia yhteistyökorkea kouluja, joten vaihtoon hakeminen on yksinkertaista, kun sopimukset ovat jo valmiiksi kirjoittettu koulujen välillä.

On myös hyvä muistaa, että harjoittelujaksoja voi myös toteuttaa ulkomailla, eikä kyseessä aina tarvitse olla opiskeluvaihto. Oppilaitoksemme tarjoaa myös apurahaa, joka helpottaa esimerkiksi arkea ulkomailla. Lisäksi Kela ja monet säätiöt tukevat vaihtojaksoja rahallisesti.

Mikäli kiinnoistuit vaihto-opiskelusta ota yhteytttä kansainväliseen koordinaattoriisi tai tutustu alla olevastasta linkistä kyseiseen yliopistoon, jonne olen lähdössä!

https://www.deusto.es/cs/Satellite/deusto/es/universidad-deusto 

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä liittyen vaihtoon älä epäröi kommentoida ja kysyä! Aurinkoa kesään! 

Promotiimin Veera 

 

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Syksyllä suuntana Espanja

  1. Marita Suomalainen

    Viime syksynä Wärtsiläkampuksella toimivat lehtorit Markus Huhtinen ja Marita Suomalainen olivat San Sebastianissa opettajavaihdossa. Saa tulla kysymään lisää, jos kiinnostaa. t.Marita

Kommentointi on suljettu.