Voimaannuttavaa stressinhallintaa

Hei!

Olen Oliver, toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija. Suoritin Voimalassa 5.viikon MiPä-harjoittelun. Voimala oli minulle ennestään täysin tuntematon mutta harjoittelun kuluessa kyseinen ruljanssi kasvoi minuun ja kalenteriini kiinni kovemmin kuin äidin rakkaus esikoiseen. Voimalassa korostui tiimityöskentelyn tärkeys. Oli mahtavaa päästä tutustumaan ja työskentelemään eri ammattiryhmien opiskelijoiden kanssa. Voimala tarjoaa hyvät eväät työelämän taitoihin!

Voimalassa pääsee todella laajasti työskentelemään erilaisten projektien parissa, joissa oppii uusia asioita ja kertaamaan jo aiemmin opittua. Jokaiselle on varmasti tarjolla jotain, joka kiinnostaa. Voimalassa korostuu myös oma aktiivisuus sekä vastuunotto. Pieni pilkesilmä kulmassa ja kalenteri käden ulottuvilla takaavat mielekkään harjoittelun. Hyvällä asenteella ja työskentelyllä projektien parissa on mahdollista luoda hyödyllisiä suhteita ja verkostoja tulevaisuutta ajatellen.

Yhtenä projektinani oli vetää Voimaannuttavaa stressinhallintaa-kurssi, joka kokoontui kerran viikossa, neljän viikon ajan. Projekti oli sangen antoisa, sillä sen aikana oppi paljon stressistä ja stressaantuneista ihmisistä. Erityisesti tätä ryhmää vetäessä tietynlainen herkkyys sekä auktoriteetti korostui omassa vuorovaikutuksessa. Projektin aikana pääsi tutustumaan erilaisiin stressinlievittämisen työkaluihin ja yleisen elämänlaadun sekä arjenhallinnan ohjeisiin.

Oliver, sairaanhoitajaopiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *