Tradenomi (AMK)
Liiketalous
Päivätoteutus

Opintopolku.fi


Tutkinto: Liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto
Tutkintonimike: Tradenomi (AMK)
Tutkinnon laajuus ja kesto: 210 opintopistettä | 3,5 vuotta
Koulutuspaikka: Wärtsilä-kampus, Karjalankatu 3, 80200 Joensuu
Aloituspaikat: 70
Opetusmuoto: Päivätoteutus, pääsääntöisesti arkipäivisin klo 8 - 18 välillä.

 

Valintaperusteet, ennakkoaineisto ja valintakoe
Opetussuunnitelma

Tradenomina olet monipuolinen liiketalouden osaaja. Voit toimia erilaisissa yritysten ja julkishallinnon asiantuntijatehtävissä, ja pätevöityä esimies- ja johtotehtäviin tai yrittäjänä toimimiseen. Ymmärrät liiketoimintakokonaisuuden ja liiketoiminnan lainalaisuudet. Osaat toimia taloudellisesti ja kehittää liiketoimintaprosesseja tavoitteellisesti, kannattavasti ja yhteiskuntavastuullisesti. Toimit ammattilaisena työyhteisössäsi: osaat antaa ja vastaanottaa palautetta sekä kehittää omaa toimintaasi. Työnantajasi arvostavat asiakaslähtöistä toimintatapaasi, kykyäsi toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä hyviä kieli- ja viestintätaitojasi.

Opit liiketoiminnan eri osa-alueita kansainvälistyvässä toimintaympäristössä ja saat vahvan pohjan markkinointiin tai taloushallintoon. Opintojesi aikana teet yhteistyötä yritysten ja sidosryhmien kanssa erilaisissa projekteissa ja toimeksiannoissa, ja rakennat omaa ammatillista verkostoasi jo opiskellessasi. Voit täydentää opintojasi opiskelemalla esimerkiksi yrittäjyyttä tai esimies- ja johtamistaitoja. Tärkeä osa tradenomiopintojasi ovat myös kieli- ja viestintäopinnot, joissa painotetaan erityisesti työelämässä tarvittavaa kielitaitoa. Kielitaitoasi voit kehittää myös opiskelemalla tai harjoittelemalla ulkomailla. Yhteistyö englanninkielisen International Business -koulutuksen kanssa lisää osaamistasi monikulttuurisessa ympäristössä toimimisessa.

Tradenomin tutkintoon johtavassa monimuotokoulutuksessa kehität erityisosaamista talouden osa-alueella. Opiskelu on monimuoto-opiskelua, jossa vaihtelevat lähi- ja etäopiskelun jaksot.
 
Ammattinimikkeitä: palvelupäällikkö, asiakasneuvoja, henkilöstösuunnittelija, yksikön esimies, myyntipäällikkö, asiakkuuspäällikkö, controller, myymäläpäällikkö, vientisihteeri, HR-koordinaattori, yrittäjä, rahoitusneuvoja, toimitusjohtaja, kirjanpitäjä, tiimivastaava, vakuutusneuvoja,  ja markkinointipäällikkö

Lue opiskelijatarinoita.

 

Lisätietoja opintojen sisällöstä
Opinto-ohjaaja Pilvi Purmonen
puh. 050 354 3113
pilvi.purmonen(at)karelia.fi

Lisätietoja hakemisesta ja valintaperusteista
hakijapalvelut(at)karelia.fi