Urheilun ja opiskelun yhdistäminen Kareliassa

Kareliassa voi yhdistää huippu-urheilun ja ammattikorkeakoulututkinnon opiskelun. Karelia-amk toimii yhteistyössä Joensuun Urheiluakatemian kanssa. Akatemia järjestää valmennusta ja auttaa opiskelijaa urheilu-uran, työn ja opintojen yhteen sovittamisessa. Opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opinto- ja valmentautumissuunnitelma.

Karelia-ammattikorkeakoulussa myös urheiluvalmennus on opinnollistettu, voit halutetessasi suorittaa 5-15 op Urheiluakatemiavalmennus-opintoja (täydentävät opinnot) osaksi tutkintoa.

Tärkeintä on valita kiinnostava koulutus ja selvittää, miten koulutuksen toteutus ja oma kilpaurheiluvalmennus on yhteensovitettavissa. Useimmiten opintojen vaihtoehtoinen suorittaminen on mahdollista, mutta kaikkiin koulutuksiin sisältyy jonkin verran opintoja, jotka edellyttävät läsnäoloa. Opinto-ohjaajat auttavat selvittämään erilaisia suoritustapoja.

Haku Urheiluakatemiaan

Opiskelupaikan vastaanottamisen jälkeen voi hakea Urheiluakatemiaan. Akatemiaan on jatkuva haku. Tarkemmat hakuohjeet ja -lomakkeen löydät Urheiluakatemian sivuilta.

Lisätietoja

Mervi Kurula
Vastaava opinto-ohjaaja
mervi.kurula(at)karelia.fi
puh. 050 523 4271
Tikkarinne-kampus