Tutustu ammattikorkeakouluumme

Saatat jo tietää, miksi haluat isona tulla. Sinulla on selkeä näkemys omista vahvuuksistasi, ja olisi tärkeää löytää sisällöltään omiin kiinnostuksen kohteisiin sopiva koulutusohjelma ja korkeakoulu. Tai ehkä kuulut henkilöihin, jotka näkevät edessään monta eri uramahdollisuutta ja tarvitset lisätietoa hyvän valinnan tekemiseksi.

Karelia-ammattikorkeakoulun koulutusvaihtoehtoihin pääset tutustumaan monin eri tavoin. Voit tulla vierailemaan meille tai tulemme kertomaan oppilaitokseesi tarjoamistamme koulutusvaihtoehdoista.

Karelia-amk:n ja tulevan opiskelijan kohtaaminen on meille tärkeää. Haluamme, että saat mahdollisimman monipuolista ja riittävän syvällistä tietoa tulevan valintasi pohjaksi. Tavatessamme mukana on Karelia-amk:n opiskelijoita, jotka jakavat kanssasi kokemuksensa opiskelusta Karelia-amk:ssa ja opiskelijaelämästä Joensuussa. Lisäksi asiantuntijamme ja ohjaajamme vastaavat yksityiskohtaisimpiinkin kysymyksiin koulutuksen sisällöistä, tulevasta ammattikuvasta ja hakuasioista.

Päivä AMK:n opiskelijana
Voit tutustua opiskeluun ja opiskelijoihin tulemalla vierailulle ammattikorkeakouluumme kokonaiseksi päiväksi.

Karelia-amk vierailee
Karelia on mukana messuilla ja tapahtumissa eri puolilla maailmaa.

AIVOpiste Ohjaamossa
Tule keskustelemaan koulutusvaihtoehdoista henkilökohtaisesti Karelian neuvojan kanssa.

AMK-päivä
Karelia esittäytyy vuosittain AMK-päivänä itäsuomalaisille lukiolaisille ja ammatillisen toisen asteen opiskelijoille. Mukana opiskelijoita ja henkilökuntaa kaikista keskuksista.

Avoimien ovien päivä
Keskuksissamme järjestetään avoimien ovien päiviä, joihin ovat tervetulleita sekä opiskelupaikkaa hakevat että kiinnostunut yleisö.