TUTUSTU OSAAVAAN MAAILMAAN - AMK-päivä

Karelia kouluttaa osaajia maailmaan. AMK-päivänä sinulla on mahdollisuus tutustua Karelian koulutuksiin, oppimisympäristöihin, opiskeluvälineisiin ja opiskelijoihimme, jotka osaavat antaa sinulle parhaat vinkit opiskelua koskevissa kysymyksissäsi. AMK-päivä pidetään 18.11.2016 klo 10 - 14 Karelian kampuksilla Wärtsilässä, Tikkarinteellä ja Tiedepuistossa.

Ohjelma

AMK-päivän kampuskohtaisen ohjelman löydät kunkin kampuksen omalta sivulta. Ohjelma koostuu eri alojen työpajoista, joita vetävät alan opiskeljat ja opettajat. Saat käsityksen koulutuksen sisällöistä ja opiskeluympäristöistä, joissa opinnot toteutetaan. Sinulla on mahdollisuus osallistua kahteen pajaan päivän aikana, sillä pajat järjestetään samansisältöisinä aamu- ja iltapäivällä.

Tiedepuisto: Media-ala

Tikkarinne: Sosiaali- ja terveysala

Wärtsilä: Tekniikan ala, Metsätalous, Matkailu ja palveluliiketoiminta, Liiketalous, International Business, Tietojenkäsittely

Kun saavut kampukselle, aulatilassa sinua odottavat Karelian opiskelijat, jotka ohjaavat sinut työpajaan. Jotkut pajoista sisältävät tutustumisen useaan eri kohteeseen. On tärkeää, että tulet työpajaan ajoissa, mielellään noin 10 minuuttia ennen työpajan alkua. Kysy kaikki, mikä mieleesi tulee pajan aikana tai sen jälkeen, koska saatavillasi on opiskelijoiden tiedot ja kokemukset opiskelustaan.

Ilmoittautuminen

Opinto-ohjaajia tai ohjaavia opettajia pyydetään ilmoittamaan ryhmänä tulevat opiskelijat AMK-päivään 15.11. mennessä. Jos tulet itsenäisesti, erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Ilmoittautuminen ryhmille>>

Ruokailu

Ryhmän on mahdollista ruokailla kampuksella edulliseen hintaan, mutta on tärkeää, että ruokailuajasta ja ruokailijamäärästä ilmoitetaan erikseen kampusravintolaamme.

Wärtsilä Ravintola Wire

Tikkarinne Ravintola Solina

Pysäköinti

Mikäli tulet Karelian kampuksille autolla tai bussilla, käytössä on rajallinen määrä pysäköintitilaa. Kirjallisen pysäköintiluvan saat kampuksen aulan infopisteestä.

---

AMK-päivä järjestetään yhtä aikaa Itä-Suomen yliopiston Abi-päivän kanssa.