Finna Facebook

Palvelut

Palvelulupaus

Tervetuloa kaikille avoimeen Karelia-ammattikorkeakoulun kirjastoon. Palvelemme Karelian opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita asiakkaita. Tarjoamme ajanmukaiset tilat ja välineet sekä ajantasaista ammatillista ja tieteellistä tietoa opintojen, opetuksen ja tutkimuksen tueksi. Annamme tiedonhankinnan opetusta Karelian opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tavoitteenamme on, että opiskelijat saavat erinomaiset tiedonhankintataidot työelämää varten. Kehitämme kirjastopalveluja saamamme palautteen perusteella, vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.

Asiakaspalveluperiaatteet

Kirjastomme asiakaspalveluperiaatteet ovat:

  • Palvelumme on vastuullista, ystävällistä, tasapuolista ja tehokasta.
  • Kannustamme asiakkaita omatoimisuuteen kirjaston käytössä ja tiedonhankinnassa.
  • Huomioimme asiakkaat ja palvelemme heitä yksilöllisesti resurssit huomioiden. Hoidamme asiakaspalvelutilanteet loppuun saakka.
  • Kerromme palveluistamme aktiivisesti ja opastamme asiakkaitamme käyttämään kirjaston palveluja.
  • Käytämme asiakaspalautetta palveluidemme laadun parantamiseen ja kehittämiseen sekä muutoksien ennakointiin.

Kirjasto verkossa

Kirjaston verkkokokoelmat löytyvät Finnasta. Seuraa meitä Facebookissa. Tiedotamme kirjaston aukioloajoista, tapahtumista ym. nettisivuillamme ja Facebookissa. Palvelemme myös chatissä (chatti löytyy Finnasta).

Hankinta

Hankimme kirjastoon ammatillista ja tieteellistä aineistoa ammattikorkeakoulun koulutusaloilta. Tavoitteena ovat ajantasaiset, jatkuvasti uusiutuvat ja riittävät kokoelmat. Kokoelmamme sisältävät kirjoja, lehtiä, opinnäytetöitä ja av-aineistoja sekä painettuna että verkossa. Ehdota kirjastoon hankittavaksi sellaista aineistoa, mitä kokoelmistamme puuttuu. Intrassa on henkilökunnan ohjeet kirjastohankinnoista.

Julkaisupalvelut

Julkaisusivulle

Kaukopalvelut

Kaukopalvelut-sivulle

Karelia-shop

Shoppailusivulle

Palveluhinnasto

Hinnasto