Personal Trainer -koulutus

Meillä on sinulle erinomaisia uutisia: voit nyt suorittaa Karelia-amk:ssa maailman arvostetuimman Personal Trainer -sertifikaatin!

Miksi - erotu eduksesi

Terveydenhuollon kenttä on murroksessa: ihmiset sairastuvat yhä enenevässä määrin ehkäistävissä oleviin kroonisiin sairauksiin. Nämä sairaudet koskettavat noin puolta suomalaisesta aikuisväestöstä. Näiden sairauksien ensisijainen hoito on aina elintapahoito, mutta se toteutuu heikosti, sillä WHO:n mukaan: ”... terveydenhuollon toimijat eivät omaa riittävää asianmukaista tietotaitoa, eikä elintapahoitoon ole osaavia tai riittäviä resursseja”.

Jo nyt yksityisen terveydenhuollon toimijat rekrytoivat kuumeisesti parhaita osaajia, jotka osaavat toteuttaa näyttöön perustuvaa liikunta- ja ravitsemusvalmennusta terveydenhuollon arvoketjussa.

Miten - maailman parhaiden kumppaneiden kanssa

Jotta sinä voisit erottua eduksesi kentällä ja työmarkkinoilla, Karelia on yhdistänyt voimansa Suomen ja maailman arvostetuimpien toimijoiden kanssa, luodakseen Personal Trainer -koulutuksen, jonka kaltaista ei aiemmin ole ollut tarjolla.

Karelia-amk Personal Trainer -sertifiointikoulutus (2.450€, sis. alv 24%) on 15 opintopisteen kokonaisuus, joka yhdistää maailman arvostetuimman personal training -opinto-ohjelman ja -sertifioinnin, suomalaisen korkeakouluosaamisen sekä alan kokeneimpien asiantuntijoiden kokemuksen ylivertaiseksi paketiksi.

Koulutus alkaa 15.4. 2019 ja koulutukseen otetaan mukaan vain 15 opiskelijaa.

Lue lisää ja varaa paikkasi >> tästä