Avoin ammattikorkeakoulu


Avoin ammattikorkeakoulu on mahdollisuus kaikille opiskelusta kiinnostuneille – iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Avoimessa amk:ssa voit

  • tutustua amk-opintoihin
  • kehittää ammattitaitoasi
  • hyödyntää välivuoden
  • tähdätä tutkinnon suorittamiseen.

Kysy lisää, yhteystiedot löydät täältä! 

 

OPINNOT SYKSYLLÄ 2018

Ilmoittautuminen syksyn opintoihin on alkanut!

Koulutuskalenterissa opinnot näkyvät yksittäisinä opintojaksoina, mutta olemme myös koonneet sivullemme erilaisia ammatillisen osaamisen päivittämiseen liittyviä opintokokonaisuuksia. Voit opiskella opintokokonaisuudet kokonaan tai valita niistä sinulle sopivat opintojaksot. 

Tutustu ja ilmoittaudu >>


Opiskelutaitoillat

Karelia-ammattikorkeakoulun avoin AMK on mukana järjestämssä korkeakoulujen opiskelutaitoiltoja, joissa saat tukea ja vinkkejä tehokkaaseen opiskeluun!

Syksyn ensimmäisen opiskelutaitoilta on ke 12.9.2018 klo 17.30 - 18.30 ja teemana on Opintojen suunnittelu ja ajankäyttö. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty pätee erittäin hyvin myös opiskelussa. 

Osallistuminen verkossa on maksutonta.     
Kirjaudu webinaariin vierailijana (enter as a guest) suoraan tästä linkistä


POLKUopinnot syksyllä 2018

Polkuopinnot on hyvä vaihtoehto silloin, kun tähtäät tutkintoon johtavaan koulutukseen, mutta et ole vielä saanut tai hakenut opiskelupaikkaa. Syksyllä 2018 alkaviin tutkintoon johtaviin koulutuksiin varataan muutama paikka avoimen amk:n opiskelijoille. Voit opiskella yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa ryhmän opetusuunnitelman mukaisia opintoja. 

Ilmoittautuminen polkuopintoihin on päättynyt.

Lue lisää >>