palliatiivinen kuva nettiin


Palliatiivisen hoidon asiantuntija -koulutus, 30 op 

Palliatiivinen hoito on kokonaisvaltaista hoitoa silloin, kun ihmisen sairautta ei voida enää parantaa. Hyvään hoitoon kuuluu myös hoidettavan läheisten arvostava huomioiminen ja tukeminen. Laadukas palliatiivinen hoito on saumatonta moniammatillista yhteistyötä.

Tämä edellyttää kaikilta sosiaali- ja terveydenhuollossa työskenteleviltä ammattilaisilta vähintään perustason osaamista sekä erityistason ja vaativan erityistason hoitoa antavissa yksiköissä työskenteleviltä laajempaa osaamista palliatiivisessa ja saattohoidossa.

Palliatiivisen hoidon asiantuntija -koulutus on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon tai aiemman opistoasteen tutkinnon suorittaneille työntekijöille. Koulutuksen tavoitteena on laajentaa ja syventää peruskoulutuksen ja/tai työkokemuksen aikana hankittua palliatiivisen hoidon ammatillista osaamista. Koulutus antaa siten valmiudet työskennellä erilaisissa palliatiivista ja saattohoitoa antavissa yksiköissä sekä valmiudet kehittää palliatiivista ja saattohoitoa suositusten mukaiseksi sosiaali- ja terveydenhuollon työyksiköissä.

Koulutuksen sisällöissä painottuvat palliatiivisessa hoidossa olevan ihmisen ja hänen läheisensä tukeminen, moniammatillinen ja kokonaisvaltainen hoitaminen sekä palliatiivisen hoidon kehittäminen. Lisäksi koulutuksessa käsitellään palliatiivisen hoidon erityistilanteita ja työntekijän työhyvinvointia.

Tietoja koulutuksesta

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 29.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.meerkado.fi/apply/1429080/palliatiivisen-hoidon-asiantuntija

Koulutuksen laajuus 30 opintopistettä
Koulutuksen  ajankohta
10.9.2018 - 31.10.2019
Osallistujamäärä Minimiosallistujamäärä koulutuksen toteutumiselle on 20 osallistujaa.
Opetusmuoto Verkko-opintoina, joten koulutukseen osallistuminen onnistuu asuinpaikasta riippumatta. Mahdollisuus osallistua simulaatiopäivään 13.11.2018.
Opinnot edellyttävät toimivaa verkkoyhteyttä, web-kameraa ja headsettiä.

Koulutuksen hinta 1950€ + alv 24 %,  simulaatiopäivä 250€ + alv 24 %

Tutustu esitteeseen!

Lisätietoja

tuntiopettaja Irja Väisänen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.