JOEL NELLI

THESEUS

 

Kirjasto- ja tietopalvelut

Ajankohtaista

 

Aukioloaikapoikkeukset 

Itseopiskeluviikko 2. - 6.3.2015

ma - pe avoinna klo 9 - 15

Yläkerta avataan klo 8 ja asiakaspalvelu klo 10.


Normaalit aukioloajat
ma - ti klo 9 - 18
ke - pe klo 9 - 16

Asiakaspalvelu avataan klo 10 ja yläkerta klo 8.

Lukusali on avoinna ma - pe klo 7 - 21.

Voit palauttaa lainojasi myös kirjaston ollessa suljettu: Palautusautomaatti sijaitsee Tikkarinteellä parkkipaikoille vievän pyörätien varrella (sijainti kartalla). Palautusautomaatti on hetkellisesti poissa käytöstä päivittäin klo 22:n ja 23:n välillä järjestelmän varmuuskopioinnin vuoksi.

Tutustu kirjastoon pelaamalla!

Tietojenkäsittelyn opiskelija Antti-Jussi Juppo teki opinnäytetyönään kirjastolle jännittävän pelin, jossa opiskelija kohtaa erilaisia haasteita opinnäytetyötä tehdessään ja kirjastosta apua etsiessään - kaikista opiskelijan mahdollisesti kohtaamista vaaroista emme itsekään tienneet :)

Peli, sekä ohje sen asentamiseen ja pelaamiseen, löytyy tämän linkin takaa. Kuulisimme mielellämme, mitä pidit pelistä, joten palautetta voit lähettää joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen kirjasto(at)karelia.fi.

Uusi e-aineisto

Visible Body -anatomiatietokannat uutuutena Nelli-portaalissa. Sisältää ihmiskehon 3D-anatomiamalleja, videoita ja animaatiota. Kysy lisää kirjastosta. 

Kirjasto Facebookissa

Olemme avanneet omat sivut Facebookiin. Käyhän tutustumassa Karelia-amk:n kirjasto Pisaraan ja tykkäämässä meistä! 

Jatkossa tiedotamme kirjaston aukioloajoista, tapahtumista ym. ainoastaan nettisivuillamme sekä Facebookissa.

Yksi ryhmätyöhuone lisää

Kirjaston 2. kerroksessa on nyt opiskelijoiden käytössä yhteensä kolme ryhmätyöhuonetta. Ryhmätyöhuoneet 243, 244 ja 245 ovat käytettävissä kirjaston aukiolopäivinä klo 8 lähtien. Varaukset tehdään ryhmätyöhuoneen oven vieressä olevaan varauslistaan.