Finna

JOEL NELLI

THESEUS

Facebook

 

Kirjasto- ja tietopalvelut

Ajankohtaista

 

Aukioloaikapoikkeukset 

3. - 30.8.2015 kirjasto on avoinna ma - pe klo 9 - 15

31.8.2015 alkaen normaalit aukioloajat


---

Normaalit aukioloajat

ma - ti klo 9 - 18
ke - pe klo 9 - 16

Asiakaspalvelu avataan klo 10 ja yläkerta klo 8.

Lukusali on avoinna ma - pe klo 7 - 21.

Voit palauttaa lainojasi myös kirjaston ollessa suljettu: Palautusautomaatti sijaitsee Tikkarinteellä parkkipaikoille vievän pyörätien varrella (sijainti kartalla). Palautusautomaatti on hetkellisesti poissa käytöstä päivittäin klo 22:n ja 23:n välillä järjestelmän varmuuskopioinnin vuoksi.

Vuoden kirjastoasiakas

Vuoden kirjastoasiakkaaksi lukuvuonna 2014-2015 valittiin Allan Vatanen.

Hän on aktiivinen kirjastopalvelujen käyttäjä ja hän asioi kirjastossa säännöllisesti. Allan Vatanen aloitti asiakkuutensa Sortavala-talon kirjastossa ja asiakkuus on jatkunut myös Kirjasto Pisarassa Tikkarinteellä.

Allan Vatanen antaa aktiivisesti palautetta kirjastopalveluista.

Lämpimät onnittelut!

Opiskelutilat kirjasto Pisarassa

Ryhmätyöhuoneet: Kirjaston 2. kerroksessa on opiskelijoiden käytössä yhteensä 3 ryhmätyöhuonetta. Varaukset tehdään tilan oven vieressä olevaan varauslistaan.

Atk-luokka (kirjaston 2. krs.) on käytettävissä silloin, kun luokassa ei ole opetusta.

Hiljaisen työskentelyn tilassa (kirjaston 1. krs.) on 4 tietokonetta ja 10 tietokoneetonta opiskelupistettä. Tila on tarkoitettu hiljaiseen työskentelyyn, lukemiseen tms., ei ryhmätöihin.

Lukusalista löytyvät kurssikirjojen lukusalikappaleet, 2 tietokonetta, skanneri ja tulostin. Tilassa on myös runsaasti tietokoneettomia opiskelupisteitä.

Tutustu kirjastoon pelaamalla!

Tietojenkäsittelyn opiskelija Antti-Jussi Juppo teki opinnäytetyönään kirjastolle jännittävän pelin, jossa opiskelija kohtaa erilaisia haasteita opinnäytetyötä tehdessään ja kirjastosta apua etsiessään - kaikista opiskelijan mahdollisesti kohtaamista vaaroista emme itsekään tienneet :)

Peli, sekä ohje sen asentamiseen ja pelaamiseen, löytyy tämän linkin takaa. Kuulisimme mielellämme, mitä pidit pelistä, joten palautetta voit lähettää joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen kirjasto(at)karelia.fi.

Kirjasto Facebookissa

Karelia-amk:n kirjasto Pisara löytyy myös Facebookista. Tiedotamme kirjaston aukioloajoista, tapahtumista ym. ainoastaan nettisivuillamme sekä Facebookissa.