JOEL NELLI

THESEUS

 

Kirjasto- ja tietopalvelut

Ajankohtaista

 

Aukioloaikapoikkeukset 

Itseopiskeluviikko (13. - 17.10.2014)

Alakerta ja asiakaspalvelu ma - pe klo 10 - 15
Yläkerta ma - pe klo 8 - 15


Normaalit aukioloajat

ma - ti klo 9 - 18
ke - pe klo 9 - 16

Asiakaspalvelu avataan klo 10 ja yläkerta klo 8.

Lukusali on avoinna ma - pe klo 7 - 21.

Voit palauttaa lainojasi myös kirjaston ollessa suljettu: Palautusautomaatti sijaitsee Tikkarinteellä parkkipaikoille vievän pyörätien varrella (sijainti kartalla). 
 

Kirjan painoa arvuuteltiin – palkinnot on arvottu

Kirjasto järjesti Karelia-ammattikorkeakoulun lukuvuoden avajaisissa kilpailun, jossa arvuuteltiin kirjan painoa. Arvauksia tuli kaiken kaikkiaan 112 kpl. Kirja painoi 318 grammaa. Lähimmät arvaukset olivat 316 ja 320 grammaa. Kaikkien arvanneiden kesken arvottiin lahjakortteja ja elokuvalippuja. Palkintoja voittivat Katja Liimatta, Kirsi Puruskainen, Elisa Ikonen,  Meri Karppanen ja  Quynh Anh Phan Nguyen. 

Palkinnot voi noutaa Kirjasto Pisarasta.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille, jotka osallistuivat kilpailuun!

Matkailu- ja turismiaiheinen kirjanäyttely

Kirjasto Pisara osallistuu Maailman turismipäivän viettoon järjestämällä kirjanäyttelyn 22.-30.9.2014. Tervetuloa tutustumaan matkailu- ja turismiaiheisiin kirjoihin kirjaston 2. kerrokseen.

Lisätietoa Maailman turismipäivästä

Yksi ryhmätyöhuone lisää

Kirjaston 2. kerroksessa on nyt opiskelijoiden käytössä yhteensä kolme ryhmätyöhuonetta. Ryhmätyöhuoneet 243, 244 ja 245 ovat käytettävissä kirjaston aukiolopäivinä klo 8 lähtien. Varaukset tehdään ryhmätyöhuoneen oven vieressä olevaan varauslistaan.

Ellibs e-kirjat

Kirjastoon on hankittu Ellibs e-kirjapalvelun kautta suomenkielisiä verkkokirjoja. Löydät kirjat Nelli-portaalista > Etsi aineistoa > Ellibs, sekä Joel-tietokannasta.

Kirjat lainataan (=ladataan) omalle koneelle joko 7 vrk:n tai 2 tunnin ajaksi. HUOM! Kirja on konekohtainen. Kirjojen lukemiseen tarvitaan erillinen lukuohjelma, Adobe Digital Editions (ADE).

Kirjat ovat DRM-suojattuja PDF- ja EPUB-tiedostoja, ja niiden tulostuksessa ja kopioinnissa on kirjakohtaisia rajoituksia (rajoitukset on kerrottu kunkin kirjan kohdalla).

Käyttöohjeita ja oppaita Ellibsin www-sivuilta.
- Adobe Digital Editions -käyttöohjeet (e-kirjan käyttö, lainaaminen ja palauttaminen sekä iPad, iPhone, Android).

Lisätietoja informaatikko(at)karelia.fi