JOEL NELLI

THESEUS

 

Kirjasto- ja tietopalvelut

Ajankohtaista

 

Aukioloaikapoikkeukset 

4. - 31.8.2014 
ma - pe klo 9 - 16
asiakaspalvelu avataan klo 10 ja yläkerta klo 8

1.9.2014 alkaen normaalit aukioloajat
ma - ti klo 9 - 18
ke - pe kllo 9 - 16

Asiakaspalvelu avataan klo 10 ja yläkerta klo 8.

Lukusali on avoinna ma - pe klo 7 - 21.


Voit palauttaa lainojasi myös kirjaston ollessa suljettu: Palautusautomaatti sijaitsee Tikkarinteellä parkkipaikoille vievän pyörätien varrella (
sijainti kartalla). 
 

Poika kotiin!

Kirjaston reipas porukka voitti jo toisen kerran peräkkäin amk-kirjastojen KirjastoMOVE-liikuntakampanjan. Keräsimme 2,5 kuukautta kestäneen kampanjan aikana huikeat 637 liikuntatuntia! Hopeamitali meni Ouluun ja pronssi Turkuun. 
 

Opiskelija Mervi Makkonen Vuoden kirjastoasiakas

Karelia-ammattikorkeakoulun kirjasto valitsi Vuoden kirjastoasiakkaaksi tradenomiopiskelija Mervi Makkosen. Vuoden kirjastoasiakas palkittiin 8.5. kunniakirjalla ja lahjakortilla.

Perustelut: Mervi Makkonen on ollut esimerkillinen kirjastopalvelujen käyttäjä. Hän on varannut ja lainannut kirjastoaineistoja ahkerasti. Hän aloitti asiakkuutensa Wärtsilä-talon kirjastossa ja asiakkuus on jatkunut myös Kirjasto Pisarassa Tikkarinteellä. Mervi Makkonen on ollut asiakkaana säntillinen ja tiedonhaluinen. Lämmin kiitos aktiivisesta asiakkuudesta.
 

Ellibs e-kirjat

Kirjastoon on hankittu Ellibs e-kirjapalvelun kautta suomenkielisiä verkkokirjoja. Löydät kirjat Nelli-portaalista > Etsi aineistoa > Ellibs, sekä Joel-tietokannasta.

Kirjat lainataan (=ladataan) omalle koneelle joko 7 vrk:n tai 2 tunnin ajaksi. HUOM! Kirja on konekohtainen. Kirjojen lukemiseen tarvitaan erillinen lukuohjelma, Adobe Digital Editions (ADE).

Kirjat ovat DRM-suojattuja PDF- ja EPUB-tiedostoja, ja niiden tulostuksessa ja kopioinnissa on kirjakohtaisia rajoituksia (rajoitukset on kerrottu kunkin kirjan kohdalla).

Käyttöohjeita ja oppaita Ellibsin www-sivuilta.
- Adobe Digital Editions -käyttöohjeet (e-kirjan käyttö, lainaaminen ja palauttaminen sekä iPad, iPhone, Android).

Lisätietoja informaatikko(at)karelia.fi