Finna

JOEL NELLI

THESEUS

Facebook

 

Kirjasto- ja tietopalvelut

Ajankohtaista

 

Aukioloaikapoikkeukset 

3. - 30.8.2015 kirjasto on avoinna ma - pe klo 9 - 15

31.8.2015 alkaen normaalit aukioloajat

---

Normaalit aukioloajat

ma - ti klo 9 - 18
ke - pe klo 9 - 16

Asiakaspalvelu avataan klo 10 ja yläkerta klo 8.

Lukusali on avoinna ma - pe klo 7 - 21.

Voit palauttaa lainojasi myös kirjaston ollessa suljettu: Palautusautomaatti sijaitsee Tikkarinteellä parkkipaikoille vievän pyörätien varrella (sijainti kartalla). Palautusautomaatti on hetkellisesti poissa käytöstä päivittäin klo 22:n ja 23:n välillä järjestelmän varmuuskopioinnin vuoksi.

 

Kirjaston kokoelmat Finnassa

Otimme kesällä käyttöön Finna-hakupalvelun.

Finnasta löydät kirjaston painetut kokoelmat ja verkkoaineistot. Finnassa voit myös uusia lainasi, varata lainassa olevia kirjoja sekä katsoa omat asiakastietosi.

Verkkoaineistoja pääset lukemaan myös kotikoneelta, kun kirjaudut Finnaan Karelian verkkotunnuksillasi.

Finna löytyy osoitteesta karelia.finna.fi.

Joel-tietokanta ja Nelli-portaali ovat edelleen käytössä toistaiseksi.

Lisätietoja kirjastosta tai osoitteesta karelia.finna.fi

Vuoden kirjastoasiakas

Vuoden kirjastoasiakkaaksi lukuvuonna 2014-2015 valittiin Allan Vatanen.

Hän on aktiivinen kirjastopalvelujen käyttäjä ja hän asioi kirjastossa säännöllisesti. Allan Vatanen aloitti asiakkuutensa Sortavala-talon kirjastossa ja asiakkuus on jatkunut myös Kirjasto Pisarassa Tikkarinteellä.

Allan Vatanen antaa aktiivisesti palautetta kirjastopalveluista.

Lämpimät onnittelut!

Opiskelutilat kirjasto Pisarassa

Ryhmätyöhuoneet: Kirjaston 2. kerroksessa on opiskelijoiden käytössä yhteensä 3 ryhmätyöhuonetta. Varaukset tehdään tilan oven vieressä olevaan varauslistaan.

Atk-luokka (kirjaston 2. krs.) on käytettävissä silloin, kun luokassa ei ole opetusta.

Hiljaisen työskentelyn tilassa (kirjaston 1. krs.) on 4 tietokonetta ja 10 tietokoneetonta opiskelupistettä. Tila on tarkoitettu hiljaiseen työskentelyyn, lukemiseen tms., ei ryhmätöihin.

Lukusalista löytyvät kurssikirjojen lukusalikappaleet, 2 tietokonetta, skanneri ja tulostin. Tilassa on myös runsaasti tietokoneettomia opiskelupisteitä.

Tutustu kirjastoon pelaamalla!

Tietojenkäsittelyn opiskelija Antti-Jussi Juppo teki opinnäytetyönään kirjastolle jännittävän pelin, jossa opiskelija kohtaa erilaisia haasteita opinnäytetyötä tehdessään ja kirjastosta apua etsiessään - kaikista opiskelijan mahdollisesti kohtaamista vaaroista emme itsekään tienneet :)

Peli, sekä ohje sen asentamiseen ja pelaamiseen, löytyy tämän linkin takaa. Kuulisimme mielellämme, mitä pidit pelistä, joten palautetta voit lähettää joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen kirjasto(at)karelia.fi.

Kirjasto Facebookissa

Karelia-amk:n kirjasto Pisara löytyy myös Facebookista. Tiedotamme kirjaston aukioloajoista, tapahtumista ym. ainoastaan nettisivuillamme sekä Facebookissa.