JOEL NELLI

THESEUS

 

Kirjasto- ja tietopalvelut

Ajankohtaista

 

Aukioloaikapoikkeukset 

Kiirastorstaina 2.4.2015 kirjasto suljetaan klo 15.

Normaalit aukioloajat
ma - ti klo 9 - 18
ke - pe klo 9 - 16

Asiakaspalvelu avataan klo 10 ja yläkerta klo 8.

Lukusali on avoinna ma - pe klo 7 - 21.

Voit palauttaa lainojasi myös kirjaston ollessa suljettu: Palautusautomaatti sijaitsee Tikkarinteellä parkkipaikoille vievän pyörätien varrella (sijainti kartalla). Palautusautomaatti on hetkellisesti poissa käytöstä päivittäin klo 22:n ja 23:n välillä järjestelmän varmuuskopioinnin vuoksi.

Opiskelutilat kirjasto Pisarassa

Ryhmätyöhuoneet: Kirjaston 2. kerroksessa on opiskelijoiden käytössä yhteensä 3 ryhmätyöhuonetta. Varaukset tehdään tilan oven vieressä olevaan varauslistaan.

Atk-luokka (kirjaston 2. krs.) on käytettävissä silloin, kun luokassa ei ole opetusta.

Hiljaisen työskentelyn tilassa (kirjaston 1. krs.) on 4 tietokonetta ja 10 tietokoneetonta opiskelupistettä. Tila on tarkoitettu hiljaiseen työskentelyyn, lukemiseen tms., ei ryhmätöihin.

Lukusalista löytyvät kurssikirjojen lukusalikappaleet, 2 tietokonetta, skanneri ja tulostin. Tilassa on myös runsaasti tietokoneettomia opiskelupisteitä.

Tutustu kirjastoon pelaamalla!

Tietojenkäsittelyn opiskelija Antti-Jussi Juppo teki opinnäytetyönään kirjastolle jännittävän pelin, jossa opiskelija kohtaa erilaisia haasteita opinnäytetyötä tehdessään ja kirjastosta apua etsiessään - kaikista opiskelijan mahdollisesti kohtaamista vaaroista emme itsekään tienneet :)

Peli, sekä ohje sen asentamiseen ja pelaamiseen, löytyy tämän linkin takaa. Kuulisimme mielellämme, mitä pidit pelistä, joten palautetta voit lähettää joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen kirjasto(at)karelia.fi.

Uusi e-aineisto

Visible Body -anatomiatietokannat uutuutena Nelli-portaalissa. Sisältää ihmiskehon 3D-anatomiamalleja, videoita ja animaatiota. Kysy lisää kirjastosta. 

Kirjasto Facebookissa

Karelia-amk:n kirjasto Pisara löytyy myös Facebookista. Tiedotamme kirjaston aukioloajoista, tapahtumista ym. ainoastaan nettisivuillamme sekä Facebookissa.