Opolinkki

OPOlinkki on oppilaitosten ohjaus- ja neuvontahenkilöstölle suunnattu sivusto. OPOlinkissä julkaistaan ohjaajien ja neuvojien käyttöön tietoa Karelia-ammattikorkeakoulusta sekä amk-opinnoista. Täältä löydät muun muassa oppaat, koulutustarjonnan, vierailuinfoa sekä esittelymateriaaleja. Tule käymään ja tuo opiskelijat mukanasi tai pyydä meitä kouluusi kertomaan Karelia-ammattikorkeakoulusta ja opiskelusta täällä.

Ajankohtaista

 

 

 

Tutustumis- ja rekrytointivierailut
Lukuvuoden 2016 - 2017 tutustumis- ja rekrytointivierailuiden sopimiseksi otamme oppilaitoksiin yhteyttä syksyn aikana. Voit ottaa yhteyttä myös itse mikäli  jo nyt tiedät oppilaitoksesi suunnitellut vanhempainillat ja opotunnit. Yhteydenotot ja vierailupyyntövaraukset opiskelijarekry (at) karelia.fi

Uusi julkaisu AMK-ohjauksesta

Sujuva Ohjaus -Tyytyväinen opiskelija artikkelikirja esittelee Karelia-ammattikorkeakoulussa rakennettua ja käyttöönotettua Varhaisen tuen toimintamallia (VARTU), jonka tavoitteena on ollut sujuvan oppimisen edistäminen ja opintojen keskeyttämisen vähentäminen. Keinoina on ollut ohjauskäytäntöjen kehittäminen ja ohjausta tukevien tieto- ja raportointijärjestelmien rakentaminen sekä yhteisöllisen toimintakulttuurin vahvistaminen. Julkaisun sähköinen versio löytyy alla olevasta linkistä. Julkaisusta on saatavana myös painettu versio, jonka voi tilata sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sujuva ohjaus - Tyytyväinen opiskelija -julkaisu

 

 Tiesitkö että....

Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijat käyvät vuosittain kehityskeskustelun opettajatuutorinsa kanssa. Kehityskeskustelu valmentaa tulevaisuuden ammattilaista työelämän käytänteisiin. Keskustelun teemoja ovat mm. ammatilliset tavoitteet ja ura, osaamisen arviointi ja kehittyminen, työnhaun suunnittelu.