Päivitä tietosi täydennyskoulutuksella!
 

Järjestämme yrityksille ja yhteisöille täydennyskoulutusta lyhyistä henkilöstökoulutuksista laajoihin koulutuskokonaisuuksiin ja kehittämishankkeisiin. Karelia-ammattikorkeakoulun henkilöstö ja asiantuntijat ovat yritysten ja työyhteisöjen käytettävissä. Täydennyskoulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa hyödynnetään Karelia-amk:n monialaista osaamista ja pitkäaikaisia työelämäyhteyksiä.

Täydennyskoulutustarjonta

Tarjoamme koulutuksia sekä valmiina kokonaisuuksina ennalta määrättyinä ajankohtina että räätälöityinä tilauskoulutuksina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Järjestämme koulutuksia mm. seuraavilla aloilla:

Valmiit kurssikokonaisuudet

Valmiit aikataulutetut kurssit löydät koulutuskalenterista. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan koulutuskalenterissa.

Räätälöidyt koulutukset

Jos olet kiinnostunut räätälöidyistä koulutuspalveluista, ota yhteyttä oman alasi yhteyshenkilöön tai palveluliiketoiminnan päällikkö Harri Mikkoseen.

Hyödynnä koulutusten taloudellinen tuki

1) ELY-keskuksen tuki yrityksille

Tarvitsetko uutta työvoimaa? Vaatiiko muuttuva toimintaympäristö uudenlaista osaamista? Hyödynnä ELY-keskuksen Täsmä- ja RekryKoulutuksiin tarjoama tuki.

Täsmä- ja RekryKoulutukset räätälöidään yhteistyössä yrityksen, Karelia-amk:n ja ELY-keskuksen kanssa. Koulutuksen kokonaiskustannukset yritykselle ovat 30-50 % koulutuksen hinnasta, loput kulut maksaa tietyin ehdoin ELY-keskus. 

Karelia-amk järjestää Täsmä- ja RekryKoulutuksia seuraavilla aloilla:

Lisätiedot TäsmäKoulutuksista
Lisätiedot RekryKoulutuksista
Ota yhteyttä palveluliiketoiminnan päällikkö Harri Mikkoseen ja kysy lisää!


2) Tiedepuiston tuki yrityksille

Karelia-amk on solminut puitesopimuksen Joensuun Tiedepuiston kanssa. Sopimuksen perusteella yrityksillä on mahdollisuus saada koulutuksiin taloudellista tukea Tiedepuistolta tietyin ehdoin. Tuen jälkeen yrityksen maksuosuudeksi koulutuksesta jää 30-50 %. Tiedepuiston tukemien koulutusten kohderyhmänä ovat tuotannolliset yritykset sekä niitä palvelevat yritykset, ja koulutusten sisältö perustuu yrityksen tarpeisiin.

Sopimukseen kuuluvat aihealueet ovat:

Ota yhteyttä palveluliiketoiminnan päällikkö Harri Mikkoseen ja kysy lisää!