Yhdessä energisempi tulevaisuus - viikolla 41 säästämme energiaa valtakunnallisen energiansäästöviikon merkeissä!


SECURE-hanke haastaa karelialaiset kiinnittämään huomiota energiankäyttötottumuksiin energiansäästöviikolla 9.–15.10.2017. Energiansäästöviikon jokaisella päivällä on oma teemansa: maanantaina tutustutaan Karelian henkilöstön energiatietoisuuteen, tiistaina tarkkaillaan sähkönkäyttöä, keskiviikkona pohditaan hankintoja sekä vedenkäyttöä, torstaina haastamme kaikki tulemaan töihin/kampukselle pyörällä, kokeilemaan julkisia kulkuneuvoja tai kimppakyytiä ja perjantaina muistelemme energiaa säästäviä tekoja energiansäästötanssin avulla.

Itä-Suomen korkeakoulujen liikuntapalvelukokonaisuus SYKETTÄ on myös mukana energiansäästöviikolla. Karelialaiset kutsutaan mukaan tanssimaan energiansäästötanssia SYKETTÄ-ohjaajan johdolla Zumba® Fitness -tunnille keskiviikkona 11.10 klo 18 (Länsikadun koulu) tai perjantaina Tikkarinteen aulaan klo 11! Viikon ajan on käynnissä myös energiatietovisa, josta voi voittaa energia-aiheisia palkintoja

Lisätiedot:

Kaija Saramäki (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 441 2853)
Helena Puhakka-Tarvainen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 430 2418)