Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

FYSIOTERAPIAN TUNTIOPETTAJAA

 

Määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2017-30.4.2020 väliseksi ajaksi, työaika 760-1624 tuntia vuodessa.

Tehtäviin kuuluvat fysioterapian opetus eri osaamisalueilla ja palveluympäristöissä sekä opinnäytetöiden ohjaus. Valinnassa painotetaan tuki- ja liikuntaelinongelmaisten fysioterapia-asiantuntijuutta. Opetuskokemus, kansainvälisyysosaaminen ja valmius digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämiseen katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, fysioterapeutin tutkintoa ja käytännön kokemusta fysioterapiasta. Toimenkuvaan kuuluvat opetuksen lisäksi erilaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, näkemystä alasta, halua kehittää fysioterapiaa monialaisessa työympäristössä, vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kykyä luoda ja ylläpitää toimivia alaan liittyviä verkostoja. Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävistä antavat työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 408 7932) ja tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Anna-Riitta Mikkonen, p. 050 533 5514, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen 15.5.2017 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen pyydetään liittämään ansioluettelo pdf-tiedostona. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.