Uusi Promotiimi esittäytyy

 

Uudet markkinointiassistenttimme on valittu ja heti syksyn tullen he ovat valmiina tositoimiin.

Promotiimiin lukuvuonna 2017 – 2018 kuuluvat:

Tiia Suikkanen, rakennustekniikan insinööriopiskelija

”Hei, olen Tiia ja opiskelen rakennustekniikkaa Kareliassa. Aloitin amk-opinnot viime syksynä valmistuttuani sitä ennen sekä lukiosta että ammattikoulusta. Olen innokas luomaan itselleni tavoitteita ja mahdollisuuksien mukaan myös toteuttamaan ne. Vastapainoksi tykkään viettää rauhallisia hetkiä hyvän kirjan tai tv-sarjan parissa villasukat jalassa ja suklaalevy kainalossa."

Mira Pamola, medianomiopiskelija

”Mie oon Mira, nyt toista vuotta Karelian promotiimiläinen. Ylioppilaaksi kirjoitettuani vietin vuoden Joutsenon kansanopistossa kuvataidetta opiskellen, ja välivuoden jälkeen päädyin jälleen luoville aloille Karelian medianomikoulutukseen. Lisäksi vaikutan tällä hetkellä opiskelijakuntamme POKAn hallituksessa kansainvälisyysvastaavana. Pienenä mun urasuunnitelmat vaihteli lelukauppiaasta deliininkouluttajaksi ja asetelmamaalariksi, mutta isona musta taitaa kuitenkin tulla toimittaja."

Elina Lindroos, fysioterapeuttiopiskelija

”Olen Elina, kolmannen vuoden fysioterapeuttiopiskelija. Aiemmalta koulutukseltani olen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, ja kirjoitin myöhemmin myös ylioppilaaksi aikuislukiosta. Opiskelujen ohella olen tehnyt monenlaisia töitä myyjästä trukkikuskiin, sekä matkustellut maailmalla. Rakkain harrastukseni on kaikenlainen retkeily ja eräily, ja varma kevään merkki onkin Elinan teltta metsässä! Tulevaisuudessa minua kiinnostaakin yhdistää nämä kaksi asiaa, fysioterapia ja luonto."

Riku Ekman, metsätalousinsinööriopiskelija

”Olen Riku, 23-vuotias metsätalouden opiskelija. Ylioppilaaksi kirjoitin vuonna 2012 Salon lukiosta, sillä olen kotoisin Varsinais-Suomesta ja vastikään pohjois-karjalaistunut. Sydäntä lähelläni ovat urheileminen ja näytteleminen.”

Ari Piiroinen, talotekniikan insinööriopiskelija

”Moi! Olen Ari, toisen vuoden talotekniikan insinööriopiskelija Kareliasta. Ammatillisen perustutkinnon suoritettuani siirryin ensin työelämään, mutta nyt olen palannut töistä takaisin koulun penkille Kareliaan. Olen erittäin pirtsakka nuori mies, ja vapaa-aikani kuluu pitkälti urheillessa.”

Lauri Ruotsalainen, tradenomiopiskelija

”Moi, olen Lauri "Pappa" Ruotsalainen ja opiskelen tradenomiksi pian kolmatta vuotta. Markkinointi on sydämen asia tälle aikoinaan urheilulukiosta ylioppilaaksi kirjoittaneelle lähihoitajalle. Pidän myös vallattoman paljon avokadoista.”

Eetu Hirvonen, restonomiopiskelija

”Nimeni on Eetu ja olen 23-vuotias restonomiopiskelija Lahdesta. Ennen opintojani Joensuussa kirjoitin ylioppilaaksi vuonna 2013. Olen huumorintajuinen ja omaan äärimmäisen vilkkaan mielikuvituksen.”

Markus Manninen, talotekniikan insinööriopiskelija

”Terve, olen Markus, 22-vuotias toisen vuoden talotekniikan opiskelija Kareliasta. Valmistuin vuonna 2013 LVI-asentajaksi, jonka jälkeen halusin vielä kehittää itseäni ja jatkaa saman alan parissa – niinpä valitsin Karelian.”

 

promotiimi1

 

Kuvassa ylhäältä oikealle: Tiia, Mira, Elina, Riku
Alhaalta oikealle: Ari, Lauri, Eetu, Markus