Avoimen ammattikorkeakoulun opinnoilla joustavasti tutkintoon

 

Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon opiskelun voi aloittaa avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijana. Tammikuussa 2018 alkaviin tutkinto-opiskelijaryhmiin on Karelia-ammattikorkeakoulussa varattu 30 avoimen AMK:n polkuopiskelupaikkaa. Vaihtoehtoina ovat sosionomin, sairaanhoitajan tai fysioterapeutin opinnot.

Polkuopiskelu tarkoittaa sitä, että opiskelija opiskelee ensimmäisen vuoden opinnot aloittavan tutkinto-opiskelijaryhmän mukana. Opiskelijan tavoitteena on suorittaa tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnot. Polkuopinnot voi aloittaa, vaikkei olisikaan pyrkinyt aiemmin tai päässyt ammattikorkeakouluun varsinaiseksi opiskelijaksi. Polkuopinnot ovat erinomainen lisäreitti ammattikorkeakouluopintoihin. Sen jälkeen, kun on suorittanut avoimessa ammattikorkeakoulussa 55 opintopistettä AMK-tutkintoon kuuluvia opintoja, voi hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen AMK:n väylällä. Suoritetut opinnot hyväksytään osaksi tutkintoa.

Opiskelijat polkuopintoihin valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen polkuopintoihin alkaa maanantaina 11.12.2017 klo 9.00. Opinnot ovat suosittuja, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä heti.

Lisätietoja polkuopinnoista saa verkkosivuilta osoitteesta www.karelia.fi/avoinamk

Lisätietoja: Erikoissuunnittelija Mervi Lätti, puh. 050 563 2188 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.