Myydään pieni hirsirakenteinen mökki

 

Myydään 1 kpl kevytrakenteinen hirsinen rakennus. Rakennus soveltuu ulkovajaksi, nukkuma-aitaksi tai mökkikäyttöön. Rakennuksen ulkomitat ovat n. 6x6 m. Rakennus on hirsirakenteinen (hirrenpaksuus n. 113 mm) ja katteena huopakate. Rakennus on tehty vuonna 2012 ja se on pintakäsittelemätön. Rakennuksessa ovat ikkunat ja ulko-ovi paikoillaan ja ne kuuluvat rakennuksen mukaan. Rakennuksessa ei ole piirustuksissa merkattuja kalusteita eikä varusteita eikä niitä kuulu kauppaan. Kauppaan kuuluu vain rakennuksen hirsikehikko, rakennuksessa kiinni olevat ulko-ovi ja ikkunat sekä lattia- ja vesikattorakenteet.

Rakennus myydään tarjousten mukaan paikallaan purettavaksi ja pois siirrettäväksi. Kauppahinta tulee olla kokonaan maksettu kahden viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä Karelia ammattikorkeakoulun tilille. Rakennusta ei saa ruveta purkamaan ja siirtämään pois rakennuspaikalta ennen kauppahinnan maksamista. Lisäksi Karelia ammattikorkeakoulu pidättää oikeuden olla hyväksymättä mitään annetuista tarjouksista. Rakennus sijaitsee osoitteessa Jaamankankaantie 4, 80710 Lehmo

Sitovat tarjoukset on toimitettava 25.5.2018 klo 16.00 mennessä s-postilla osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedot: 050 370 5830.

Katso kuvat