Päivitä tietosi sosi­aali- ja tervey­sa­lan koulutuksissa!

Päivitä tietosi sosi­aali- ja tervey­sa­lan koulutuksissa!

Opi NLP-perus­teet ja teknii­kat 2.2.2018 – 1.12.2018

NLP Prac­ti­tio­ner -koulu­tus nyt Kare­lian tarjonnassa!

NLP:tä voit hyödyn­tää kaikessa missä vuoro­vai­ku­tuk­sen laadulla on merki­tystä, missä on hyötyä siitä, että omaa koke­musta, osaa­mista ja ajat­te­lua voi ohjata – ja siellä, missä halu­taan paran­taa moti­vaa­tiota, saavut­taa tavoit­teita ja ottaa voima­va­roja käyt­töön. Missä ja miten sinä käyt­täi­sit NLP:tä?

Lue lisää ja ilmoit­taudu koulu­tuk­seen 10.1. mennessä.

Reumaa sairas­ta­van hoito- ja toimin­ta­ky­vyn yllä­pi­tä­mi­nen 15.2. – 25.5.2018

Kohtaatko työs­säsi reumaa sairas­ta­via? Osaatko tunnis­taa oireet ja auttaa sekä ohjata oikein? Karelia tarjoaa koulu­tuk­sen Reumaa sairas­ta­van hoito- ja toimin­ta­ky­vyn yllä­pi­tä­mi­nen tervey­sa­lan ammat­ti­lai­sille, jotka halua­vat saada lisä­tie­toa tai päivit­tää tiedot reumaa sairas­ta­van hoidosta.

Lue lisää ja ilmoit­taudu koulu­tuk­seen 25.1.2018 mennessä.

Kines­te­tii­kan perus­teet 26.4. – 31.8.2018

Perus­kurs­silla opit käytän­nön­lä­hei­set tiedot ihmisen liik­ku­mi­sesta ja toimin­noista. Siten voit avustaa toista ihmistä yksi­löl­li­sesti, kevyesti ja omaa sekä avus­tet­ta­van terveyttä tukien. Koulu­tuk­sessa pereh­dy­tään myös kehon hahmot­ta­mista ja liik­ku­mista tuke­vaan asen­to­hoi­toon sekä hoita­jien kehon huol­toon ja kehon ergo­no­mi­seen käyt­töön hoitotyössä.

Lue lisää ja ilmoit­taudu koulu­tuk­seen 5.4.2018 mennessä.