Ilmoittautuminen Lean Six Sigma ‑koulutuksiin on käynnissä

Ilmoittautuminen Lean Six Sigma ‑koulutuksiin on käynnissä

Kiinnostavatko laadunhallinta ja kehittäminen? Kolmen eri tason Lean Six Sigma ‑koulutuksissa opit perusteet, syvennät osaamistasi ja harjaannut Lean Six Sigma ‑ammattilaiseksi. Edistyneimmät Black Belt ‑koulutukset järjestämme yhteistyössä Quality Knowhow Karjalainen Oy:n kanssa.

  1. Leanin ja Six Sigman perusteet opit Yellow Belt ‑koulutuksessa, jonka voit suorittaa kesän aikana Avoimen AMK:n verkkokurssilla.
  2. Seuraavan tason Green Belt ‑koulutuksessa käyt Leanin ja Six Sigman tarjoamat hyödyt tarkemmin läpi ja sovellat niitä omaan organisaatioosi.
  3. Edistyneessä Black Belt ‑koulutuksessa saat laajat valmiudet Lean Six Sigma ‑työkalujen käyttöön, opit johtamaan kehitysprojekteja sekä valmentamaan niissä toimivia tiimin jäseniä. Black Belt ‑koulutuksessa käydään läpi kaikki Lean Six Sigman tasot, joten osallistujilta ei vaadita välttämättä aiempaa kokemusta Lean Six Sigma ‑menetelmistä.

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutuksiin: https://www.karelia.fi/lean

Onko sinulla kysyttävää Lean-koulutuksista?
Ota yhteyttä: Anne Prepula, anne.prepula(a)karelia.fi, 050 311 9167