Hae nyt Älyk­käästi töihin -projektiosaajakoulutukseen

Haluatko kehit­tää projek­ti­toi­min­nan osaa­mis­tasi ja oletko hake­massa töitä? Haluatko laajen­taa osaa­mis­tasi tiimi­työs­ken­te­lystä ja yrity­syh­teis­työstä? Älyk­käästi töihin ‑projek­tio­saa­ja­kou­lu­tus on väyläsi työelämään!

Työvoi­ma­kou­lu­tuk­sena järjes­tet­tä­vän projek­tio­saa­ja­kou­lu­tuk­sen tavoit­teena on kehit­tää valmiuk­sia ja taitoja tule­vai­suu­den projekti- ja tiimi­työ­osaa­mi­sesta. Koulu­tuk­sessa täyden­nät osaa­mis­tasi, jota työelä­mässä tarvi­taan nyt ja tule­vai­suu­dessa. Päivi­tät osaa­mi­sesi tule­vai­suu­den projek­ti­työstä ja samalla tähtäät kiin­nos­tus­tasi vastaa­viin tehtä­viin. Tiimi­pe­da­go­gi­sella valmen­nusot­teella toteu­tettu projek­tio­saa­ja­kou­lu­tus kasvat­taa tehok­kaasti vuoro­vai­ku­tus­tai­toja sekä edistää työl­lis­ty­mis­täsi käytän­nön tiimi­pe­rus­tai­sen teke­mi­sen kautta. Tapaat työnan­ta­jia yrity­stref­feillä ja yritys­ten kehit­tä­mis­teh­tä­vissä sekä raken­nat samalla itsel­lesi ja yrityk­sen tavoit­tei­siin sopivan tehtävänkuvan.

Projek­tio­saa­ja­kou­lu­tus on tarkoi­tettu eri alojen korkea­kou­lu­te­tuille työt­tö­mille tai työt­tö­myy­su­han alai­sille työn­ha­ki­joille. Haku koulu­tuk­seen TE-palve­lu­jen kautta (haussa oleva työvoi­ma­kou­lu­tus).
Koulu­tus alkaa 22.3.2021.

Lue lisää Älyk­käästi töihin -projek­tio­saa­ja­val­menn­nuk­sesta tästä