Categories
Tapahtumat

Vauhtia avoimen amk:n opiskeluun -nettiohjaus 28.1.2021

Mieti­tyt­tääkö jokin Karelian avoimen AMK:n opiske­lussa — tule mukaan nettiohjaukseen!

Mitä ja milloin: Avoimen AMK:n nettiohjaus torstaina 28.1.2021 klo 16.00–17.30.
Klikkaa itsesi paikalle tästä

Käytämme nettioh­jauk­sessa Colla­borate-alustaa, joka toimii parhaiten Chrome tai Firefox ‑selai­milla, Inter­ne­tExplo­re­rilla se ei toimi. Colla­borate-alustalla voi jakaa kuvaa ja ääntä ja käyttää chattiä. Annamme lisää ohjeita nettioh­jauksen alussa. Liittyessäsi kirjoita nimesi ja klikkaa ”liity istuntoon”.

Alussa on lyhyt info avoimen AMK:n opiskeluun liittyen. Sen jälkeen on mahdol­lista kysellä vapaasti suoraan ohjaa­jilta tai chatin kautta ja myös saada vinkkejä opiskeluun toinen toisil­tanne. Käymme läpi yleisiä asioita avoimeen AMK:n opiskeluun tai ilmoit­tau­tu­miseen liittyen. Tässä tilai­suu­dessa emme keskity opinto­jak­sojen sisäl­töihin liittyviin kysymyksiin.

Voit halutessasi laittaa meille etukäteen kysymyksiä sähkö­postiin, joihin vastaamme tilaisuudessa.

Maarita Mannelin
maarita.mannelin@karelia.fi

Niina Pennanen
niina.pennanen@karelia.fi