Ikäosaamisen ajankohtaiset kuulumiset: IkäNYT!

IkäNYT! -verkkojulkaisun toinen numero on ilmestynyt. Tämä numero on inspiroiva kooste ajankohtaisesta kehittämistyöstä. Esillä ovat niin digitalisaation kiinnostavat sovellukset kuin hallituksen kärkihankkeen, Siun soten hallinnoiman AVOT-hankkeen kehittämiskuulumiset. Tämän kansallisesti merkittävän kehittämistyön lisäksi tarkastellaan myös hollantilaisia kotihoidon kehittämissuuntia.

Pääsemme syventymään myös ikääntymisen kysymyksiin liittyvän koulutuksen kehittämistyöhön sekä gerontologisen ajattelun taustoihin. Kirjoittajat avaavat uusia näkökulmia sekä logoterapiaan että ikäystävällisen kunnan kehittämiseen. Mukana on tietenkin myös lukemiseen houkuttava ajankohtainen kirjaesittely!

Tervetuloa myös kirjoittajaksi ensi vuonna! Kirjoitusohjeet löytyvät verkkojulkaisun sivulta.

Verkkojulkaisu löytyy osoitteesta http://www.karelia.fi/ikanyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *