Draft-ohjelmassa voi testata tuote- tai palvelukehitysideansa mikrorahoituksen tuella

ratilainen-sight

Karelia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston yhteinen Draft-ohjelma antaa kehittämisrahoitusta vuosittain noin 24 tiimille tuote- tai palvelukehitysideoiden testaamista varten. Ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, tutkijoille, opettajille ja professoreille siten, että kehittämistyötä tehdään opiskelujen tai työn ohessa, aikaa säästäen.

Draft-ohjelmassa tiimeillä on mahdollisuus saada käyttöönsä jopa 4000 euroa kehitysrahaa 8 kuukauden aikana. Kehitysrahaa voivat hakea tiimit, joissa on vähintään kaksi jäsentä ja joissa vähintään yksi jäsen on Karelia-ammattikorkeakoulun tai Itä-Suomen yliopiston opiskelija tai henkilökunnan edustaja.

Draft-ohjelmaa rahoittavat Itä-Suomen yliopisto, William ja Ester Otsakorven Säätiö, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa PKO ja Karelia-ammattikorkeakoulu. Myös Karelia-amk:n ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän yhteinen KYKY-hanke on mukana edistämässä Draft-mikrorahoituksen testausta ja tukemassa näin opiskelijoiden yrittäjyyttä.

Draft-lukuina syksystä 2012 alkaen:

414 opiskelijaa, tutkijaa, opettajaa ja professoria (30 syyskuussa 2016)

65 rahoitettua tiimiä (6 syyskuussa 2016)

1.150.000 € Draft-tiimien keräämä yksityisen jatkorahoituksen määrä

Lue lisää Draft-ohjelmasta: http://www.draftprogram.com/fi/

Kirsi Taskinen
Karelia-ammattikorkeakoulu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *