Terveiset Hollannista!

 

img_6201

Parasta opiskelijaelämässä on se, että opiskella voi myös ulkomailla, vaikka vain viikon kerrallaan ja palata takaisin kotiin reppu täynnä uusia kokemuksia ja ideoita!

2016-10-04-photo-00000018

Reilu viikko sitten tusina kolmannen vuoden sosionomiopiskelijoita lähti opintomatkalle syksyiseen- mutta lämpimään Hollantiin. Osa porukasta vietti viikonlopun tutustuen Amsterdamin vilkkaaseen elämään auringosta ja nähtävyyksistä nauttien, maanantaina matkustimme junalla Leeuwardeniin, jossa opiskelu sai alkaa! Viikon aikana pääsimme tutustumaan Stendenin yliopiston sosiaalialan opiskelijoiden arkeen sekä kauniiseen Leeuwardenin kaupunkiin.

img_6202

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opiskelu alkoi maanantaina, jolloin kampuksen sosiaalialan opettajat sekä opiskelijat kertoivat tulevien päivien ohjelmasta ja heidän opetussuunnitelmastaan. Opintojakso, johon pääsisimme viikon aikana hetkeksi mukaan, oli Yhteisöhoivaan liittyvä kokonaisuus: Minor Community Care. Mielenkiintoista ja uutta!

img_6203

Tiistaina ja keskiviikkona pääsimme mukaan meille täysin uuteen tapahtumaan nimeltä Hackathon. Tapahtuma tai oikeastaan työmenetelmä tapahtui paikallisessa ostoskeskuksessa 24- tunnin ajan, ideoimme ja suunnittelimme tiimeissä yhteisöllisyyttä nostattavia toimintoja asuinalueelle.

Tiimejä oli yhteensä kahdeksan ja voittajatiimi sai 500€:n palkinnon ideansa toteuttamiseen- arvatkaas kenen tiimi voitti! 😉

img_6204

Opintomatka oli upea ja ikimuistoinen kokemus, suosittelen lämpimästi lähtemään ulkomaille opintomatkalle tai vaihtoon, jos siihen on mahdollisuus!

 

 

Terkuin promotiimin Jenni.