Hyvinvointipäivä Lykynlammella

Matkailualan toisen vuoden opiskelijoiden syyslukukausi alkoi vauhdilla, kun aloimme heti Matkailun trendit ja teemat-kurssilla suunnittelemaan hyvinvointipäivää Lykynlammelle matkailualan opiskelijoille. Päivän teemana oli hyvinvointimatkailuun liittyvät asiat kuten luonto, kestävä kehitys, hyvä ruoka sekä yhdessä oleminen.

Tehtävännämme oli suunnitella ja toteuttaa kyseinen tapahtuma yhdessä ryhmämme voimin. Vastuualueita olivat mm. ohjelman ideointi, ruokailun suunnittelu, tapahtuman markkinointi, osallistujien opastus sekä turvallisuussuunnitelman laatiminen.

blogi3 blogi1

Pääsimme kaikki siis hyvin konkreettisesti tapahtuman järjestämiseen käsiksi. Omasta mielestäni tämä oli hyvin opettavainen projekti, sillä aina kaikkien paperille syntyvien ideoiden käytännössä toteuttaminen ei olekaan niin yksinkertaista kuin luulisi.

Pikku hiljaa päivän ohjelma alkoi rakentua valmiiksi sekä tarvittavat järjestelyt rullata eteenpäin. Vaikka meillä oli aikaa paljon käytettävissä, silti tuntui, että itse h-hetki 6.10. ilmestyi kalenteriin hetkessä!

blogi2 blogi4

Ohjelmassamme oli erilaisia toiminnallisia rasteja, joita osallistujat kiersivät joukkueittain ja keräsivät leikkimielisesti pisteitä tehtävistä. Edessä joukkueilla oli muun muassa kasata luonnonmateriaaleista tunnettu nähtävyys, käyttää luovuutta selfie-haasteessa ja pähkäillä Suomen kartan avulla, miltä alueelta tietyt suomalaiset perinneruoat ovat lähtöisin. Kodalla lämmiteltiin nuotion ääressa vaahtokarkkeja paistellen. Päivän päätteeksi paras joukkue sekä tsemppari palkittiin pienellä palkinnolla.

img_1763

Päivä hurahti vauhdilla ohi ja itselleni jäi tapahtumasta hyvä mieli ja energinen olo. Olimme koko opiskelijaryhmämme kanssa tyytyväisiä lopputulokseen, vaikka kaikki ei aivan suunnitelmien mukaan aina mennytkään. Mutta aina oppii lisää ja odotankin innolla uusia haasteita!

-Essi