Media-alan 2. vuoden opiskelijoiden projektit // 2nd year media students’ projects

(English below the Finnish text!)

Moikka taas kaikille! Tässä julkaisussa annan teille linkkejä, joista voitte seurata media-alan toisen vuoden opiskelijoiden syysprojekteja. Varsinkin, jos media-alan opiskelu Kareliassa kiinnostaa, suosittelen teitä lämpimästi tutustumaan näihin linkkeihin ja näkemään opiskelijoiden työnjälki omin silmin!

Media-alan opintojen toisen vuoden syksynä opiskelijat jakautuvat kahteen ryhmään, joista suurempi lähtee suorittamaan audiovisuaalisia projekteja, kun taas pienempi ryhmä alkaa tekemään pelituotantoa. Jos  juuri sinua kiinnostaa AV-tuotannot, niin käyhän seuraamassa media-alan opiskelijoiden pyörittämää Instagram-kanavaa: https://www.instagram.com/karelianewsroom/

Karelia Newsroom löytyy samalla nimellä myös Facebookista ja Youtubesta!

Suosittelen lämmöllä myös Karelia Kampusradion seuraamista! Joulukuun lähetykset ovat keskiviikkoisin kello 13.00, ja siellä saatatte kuulla minutkin äänessä: http://kampusradio.karelia.fi/

Jos sinua kiinnostaa pelituotannot, käyhän seuraamassa Rerun Studiosin sometilejä! Tänä vuonna työn alla on fantasia-aiheinen 2D-platformer. Voit seurata tämän vuoden peliprojektin etenemistä täältä: https://rerunstudios.tumblr.com/

Blogista löytyvät osoitteet muihinkin somekanaviin Links-osiosta! Jos käytät mobiililaitetta etkä saa linkkejä avattua, etsi vain RerunStudios-nimellä Facebookista ja Instagramista.

Toivottavasti löydätte näistä linkeistä itsellenne miellyttävää katseltavaa, kuunneltavaa ja ihmeteltävää!

Konseptitaidetta tulevasta pelistä. // Concept art of the upcoming game.

Hi everyone! In this blog post I’ll be sharing links to Karelia UAS’s 2nd year media students’ various autumn projects. I hope you’ll find them interesting!

The first link you see above in the Finnish text takes you to Karelia Newsroom’s Instagram page. There you can find our media students’ different video productions and other fun things! You can also find Karelia Newsroom on Facebook and Youtube under the same name.

The second link will take you to Karelia Campus Radio’s website (only in Finnish). December’s broadcasts are on Wednesdays at 1pm!

The last link takes you to Rerun Studios’ Tumblr blog, formed by 12 media students. There you can read the students’ experiences with their game production named “Memory of Light”. You can also find more content on the game on Facebook and Instagram under the same name, RerunStudios.

I hope you can find something of interest in these posts!

 

– Siiri