Työyhteisö Voimalassa

Nimeni on Tuomas ja olen kolmannen vuoden sairaanhoitajaopiskelija ja suoritin Voimala-harjoitteluni 8 viikossa. Kyseinen harjoittelu, jonka suoritin Voimalassa oli ikäosaamisen harjoittelu. Voimalassa olin osallisena erilaisissa ryhmätöissä, kuten erilaisten tapahtumapäivien suunniteluissa ja toteutuksissa.

Kun aloitin kirjoittamaan tätä blogia, niin mietin samalla mistä aiheesta oikein haluaisin kirjoittaa. Lueskellessani aiempia blogikirjoituksia huomasin, ettei Voimalan työyhteisöstä ole oikeastaan kirjoitettu paljon mitään, joten ajattelin kirjoittaa siitä nyt.

Harjoitteluni alkaessa en osannut odottaa mitään Voimalalta, enkä myöskään tiennyt minkälaiseen työporukkaan sitä vielä joutuisi, mutta onnekseni huomasin että porukka täällä oli yhtä sosiaalisia kuin minäkin. Jo heti ensimmäisten päivien aikana huomasin, että yhteistyö alkoi toimimaan eri projekteissa hyvin ja saimme nauraa toistemme kommelluksille päivien kuluessa. Vaikka välillä meidän työskentely johti päättömään nauramiseen, saimme silti työmme tehtyä ja huomasimme kuinka paljon apua on moniammatillisessa toiminnasta meille.

Tässä jotain tuotoksia niiltä vapailta hetkiltä harjoittelun aikana.

Tässä jotain tuotoksia niiltä vapailta hetkiltä harjoittelun aikana.

Varmaankin muistuvampia hetkiä harjoittelun aikana olivat yhteiset hetket muiden harjoittelussa olevien opiskelijoiden kanssa ja se, kuinka saimme aikamme kulumaan hetkinä, jolloi oli vapaata työskentelytuntien välissä.

 

 

 

Suosittelen lämpimästi jokaiselle harjoittelupaikaksi Voimalaa, sillä saatte varmasti uusia ystäviä ja paljon uutta tietoa moniammatillisuuden kautta.

Tuomas, sairaanhoitajaopiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *