Asiakassuhteesta kokemusta

Hei!

Olen Raili, kolmannen vuoden sairaanhoitajaopiskelija. Suoritin Voimalassa ikäosaamisen harjoittelujakson hieman pidennetysti kahdeksassa viikossa. Olin jo aikaisemmin päättänyt suorittaa opintojen aikana harjoittelujakson Voimalassa, jotta näkisin, millaista Voimalan toiminta ylipäänsä on. Koska harjoittelupaikan etsiminen oli osaltani viivästynyt, päätin nyt olevan sen aika.

Työskentely Voimalassa oli erittäin itsenäistä ja vastuuta piti vain rohkeasti ottaa. Tietyllä tapaa ”omaksi jutukseni” muodostui AULIS -hankkeen parissa työskentely, johon sisältyi kerran viikossa työparini kanssa asiakkaan tapaaminen hänen kotonaan. Pidin siitä, kun sai tutustua paremmin asiakkaaseen ja luoda tietynlaista luottamussuhdetta.

Toimin harjoittelun aikana paljon myös Kuvapuhelin -projektin parissa, jolloin tutuksi tuli Skype -yhteyden välityksellä ryhmän ohjaaminen. Tämän projektin myötä tuli hyvin esille se tosiasia, että nykyisin niin moni asia saadaan ihan onnistuneesti hoidettua sähköisestikin, vaikkakin teknisiä ongelmia välillä tulisikin.

Harjoittelujakso Voimalassa oli oikein antoisa kaikin puolin ja suosittelisin ehdottomasti Voimalaa harjoittelupaikaksi! Vaikkei perinteistä kliinistä osaamista voinutkaan harjoitella Voimalassa, niin projektityöskentelystä sai kyllä laajan käsityksen ja ryhmänohjausta pääsi harjoittelemaan senkin edestä.

Kiitokset hyvälle tiimille!

Raili, sairaanhoitajaopiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *