Perhehoitotyön harjoittelu Voimalassa

Olen Kati, sairaanhoitajaopiskelija.

Tein Voimalassa perhehoitotyönharjoitteluni. Aluksi hiukan mietin, että miten saan aikani kulumaan Voimalassa eli miten saan harjoittelutuntini täyteen. Ajan kuluessa huomasinkin, että huoli oli todellakin turha! Mielestäni Voimala sopii hyvin harjoittelupaikaksi, koska työ Voimalassa on erittäin monipuolista. Erilaisia projekteja on useita ja projekteihin voi osallistua pääsääntöisesti oman mielenkiinnon mukaan. Työskentely Voimalassa on rentoa, mutta itse täytyy pitää huoli siitä, että sovitut asiat tulevat hoidetuksi ajallaan. Moniammatillisuus tulee hyvin esille eri projekteissa ja yhteistyötä tehdäänkin yli tiimirajojen. Joka viikkoinen Spa on mielestäni todella tarpeellinen, että jokainen tietää missä mennään minkäkin projektin osalta.

Itse pääsin osallistumaan useisiin mielenkiintoisiin projekteihin, joista mielenkiintoisin oli ehdottomasti Karhunpesä, varhaiskasvatuksen olohuone. Tässä projektissa pääsi itse oman ohjaajaparin kanssa suunnittelemaan toimintatuokion alusta aina toteutukseen asti. Siinä näki itse suoraan, miten aikataulutus sekä suunnitelmat käytännössä toteutuivat. Ensi kevään toimintatuokiot suunniteltiinkin aiheiden osalta jo valmiiksi seuraaville harjoittelijoille.

Rohkeasti vaan harjoittelemaan Voimalaan monipuoliseen ympäristöön!

Kati, sairaanhoitajaopiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *