Fysioterapeuttiopiskelijana Voimalassa

Hei, 

Olen Jannika ja toisen vuoden fysioterapeutti opiskelija. Harjoitteluni Voimalassa on ensimmäinen työharjoittelu, ja päädyin tänne muutaman mutkan kautta. Voimala tarjosi minulle vaihtoehtoisen työharjoittelupaikan, koska olin toipumassa olkapään leikkauksesta. Yksikätisenä pääsin toteuttamaan harjoitteluni, eikä valmistumiseni myöhästyisi. Olenkin kiitollinen Voimalan koordinaattoreille, kun he tekivät poikkeuksen ja ottivat minut ensimmäiseen harjoitteluun!  

Ennakkoluulot. Niitä minulla oli paljon ennen Voimalaan saapumista. En osannut yhtään olettaa mitä viikot toisivat tullessaan. Ilokseni kaikki ennakkoluulot kääntyivät positiiviseksi ja viihdyin Voimalan ympäristössä. Työskentelin moniammatillisessa yhteisössä sairaanhoitaja- ja sosionomi opiskelijoiden kanssa. Sain erilaisia näkemyksiä, kokemuksia ja kohtaamistilanteita yhdessä työskentelystä. Vaikka jokainen meistä opiskelijoista toi oman näkemyksensä ja kokemuksensa saimme yhdessä luotua hyviä luentoja, projekteja ja asiakastapaamisia. Voimala opetti minulle lisää yhdessä työskentelyä ja kaikkien erilaisten ajatusten kokoamista yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. 

Mielestäni Voimalasta tekee erityisen opiskelijoiden luoma omanlainen työskentely ympäristö. Teemme päätöksiä itse, toimimme itsenäisesti, johdamme projekteja ja olemme vastuussa itse tekemisistämme.  

Voimalasta saamani kokemukset nappaan mukaani tulevaisuuteen iloisin mielin! 

Jannika, fysioterapeuttiopiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *