Voimalan antia

Olen Jenna, kolmannen vuoden sairaanhoitajaopiskelija. Suoritin perhehoitotyön harjoitteluni Voimalassa. Olin aluksi hyvin skeptinen Voimalan suhteen, oppisinko mitään uutta tai olisiko nämä viisi viikkoa täysin turhaan hukattua aikaa. Nämä ajatukset osoittautuivat kuitenkin vääriksi, kun pääsin aloittamaan harjoittelua jo ennen virallista aloitusta tapaamalla perheitä Oma aika –projektin nimissä. Ensimmäisen viikon aikana pääsin osallistumaan todella moneen projektiin, ja pikkuhiljaa kalenteri täyttyi kaikenlaisesta mielenkiintoisesta tekemisestä.

Ehdottomaksi lempparikseni muodostui Oma aika –käynnit. Minun ja parini perhe oli todella ihana. Kolme lasta ottivat meidät innolla vastaan ja saimme touhuta heidän kanssaan paljon. Koen, että myös opetimme heille jotain suorittamiemme harjoituksien ja tekemisten avulla. On ollut mielenkiintoista tutkailla lapsen kehitystä ja toimintatapoja.

Vaikka työskentely Voimalassa on ollut välillä hyvin sekavaa eivätkä kaikki asiat ole sujuneet suunnitellusti, on harjoittelu ollut mielenkiintoinen ja antoisa.

Jenna, sairaanhoitajaopiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *