Hei!

Olen Kaisa, neljännen lukuvuoden sairaanhoitajaopiskelija. Olin viisi viikkoa perhehoitotyönharjoittelussa Voimalassa. Työ Voimalassa oli erilaisempaa, kuin mitä työ olisi ollut ”perinteisellä” kentällä. Voimalan harkkaan kuului viikoittain erilaisten projektien tekeminen, suunnittelu ja reflektointi. Mm. Nuorisoverstaalle ryhmän pitäminen, Nalleneuvolan pitäminen päiväkoti-ikäisille, ALISA-yökyläily, oma aika-perhe, Voimaa äitiyteen-ryhmä ja kumikoulun pitämistä 8-luokkalaisille.

Viiden viikon harjoittelu meni tosi nopeasti voimalassa ja olen tyytyväinen harjoitteluun. Harjoittelussa pääsi tutustumaan kolmannen sektorin palveluihin ja yhteistyökumppaneihin. Oma aika-perheessä pääsin tutustumaan eri-ikäisiin lapsiin 1x/viikossa.

Voimalassa samaan aikaan tiimissäni oli viisi sairaanhoitajaopiskelijaa, kolme fysioterapeuttiopiskelijaa ja kaksi vaihto-opiskelijaa. Voimalassa työilmapiiri oli aika rento ja työvuoroihin pystyi itse vaikuttamaan.  Itselleni jäi positiivinen kuva Voimala-harjoittelusta.

Kaisa, sairaanhoitajaopiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *