Opiskelijana moniammatillisessa tiimissä

Hei,

Olen fysioterapeuttiopiskelija Aarni ja suoritan voimalassa kolmatta harjoitteluani. Voimalan harjoittelussa olen päässyt suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja itsenäisesti ja moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijoiden kanssa.

Voimalassa moniammatillisen työskentelyn rikkaus on se, että projekteja ja tapahtumia suunnitellessa eri alojen opiskelijat tuovat omat parhaat näkemyksensä esiin, mistä muodostuu kokonaisuus, joka ottaa huomioon, niin fyysiset, sosiaaliset ja psyykkisetkin näkökulmat. Yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa meillä on ollut hyvä ryhmähenki ja luulen sekä uskon, että tämä on myös näkynyt ulospäin asiakkaille järjestämissämme tapahtumissa.

Tämä harjoittelujakso oli erityisen antoisa ja opin todella paljon uutta, kuten esimerkiksi projektityöskentelyä. Projektityöskentelystä saatu kokemus on korvaamatonta, koska ammatillisissa opinnoissa vastaavanlaista ei ole. Voimalasta saadut työelämätaidot ovat vahvistaneet ammatillista osaamistani ja uskonkin olevani nyt piirun verran valmiimpi kohtaamaan tulevaisuuden työelämän haasteet.

Kannustan kaikkia ehdottomasti menemään harjoitteluun Voimalaan!

Aarni, fysioterapeuttiopiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *