Projektityöskentelyä sekä asiakaskohtaamisia

Hei

Olen Maria, toisen vuoden fysioterapeuttiopiskelija. Voimalassa suoritan toista harjoitteluani, joka on viiden viikon mittainen. Harjoitteluni sijoittuu alkukesään, jolloin suuremmat projektit ovat jo loppuneet. Harjoitteluni koostui sekä yksilöasiakkaista että lapsiperheistä, ja asiakkaat olivat vauvasta vaariin.

Harjoitteluni ajankohta oli normaalista poikkeava, joten opiskelijoitakin Voimalassa oli kaikkiaan ainoastaan 2-5. Tiimimme koostui fysioterapeuttiopiskelijoista, sairaanhoitajaopiskelijasta sekä terveydenhoitajaopiskelijasta, joten saimme kuitenkin moniammatillisen tiimin kasaan. Pääsin suunnittelemaan ja osallistumaan esimerkiksi lasten leireille (ALISA ja Pelastakaa Lapset ry).

Voimalassa pääsi harjoittelemaan projektityöskentelytaitoja sekä asiakaskohtaamisia. Päivän aikatauluihin pystyi itse vaikuttamaan joustavasti ja kaikki harjoittelupäivät sijoittuivat 8-18 välille.

Maria, fysioterapeuttiopiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *