VOIMALA PERHEHOITOTYÖN HARJOITTELUPAIKKANA

Olen Mari, sairaanhoitajaopiskelija ja teen perhehoitoyön harjoittelua Voimalassa. Perhehoitotyön harjoitteluni kestää viisi viikkoa.

Alkuun minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia tai ajatuksia harjoittelusta Voimalassa. Olin kuullut, että sinne mennään harjoitteluun, kun muualle ei pääse…toinen kuulemani ajatus oli se, että Voimalassa pääsee helpolla…siellä ei ole juuri tekemistä..
Nämä toteamukset ja kuulemani jutut eivät todellakaan pidä paikkaansa.

Heti alkuun minulla oli tunne, kuinka tulen selviämään kaikista mahdollisista projekteista ja aikatauluista. Projekteja on paljon ja niitä on yhtä aikaa menossa useampia. Tekemistä ja säätämistä ja suunnittelua on riittänyt paljon. Kalenterin kanssa on oppinut elämään, että tietää missä pitää olla milloinkin ja kenen kanssa.
Projektit ovat olleet erittäin mielenkiintoisia ja monipuolisia. On saanut olla tekemisissä erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa. Olemme suunnitelleet ja aloittaneet projektit itse alusta loppuun, sekä olleet yhteydessä eri tahoihin.
Meidän oma tiimi on ollut suhteellisen pieni, alkuun neljä opiskelijaa ja myöhemmin pari lisää. Tiimi on toiminut mielestäni erittäin hyvin, ja jokainen on ollut aktiivisena mukana toiminnassa.

Aika on mennyt kuin siivillä harjoittelun edetessä ja tunnitkin tuntuvat tulevat nopealla tahdilla täyteen. Koen tämän harjoittelun hyvin monipuolisena, ja suosittelen Voimalaa kyllä jatkossa myös muille. Tästä saa paljon kokemusta itselle, kun on aktiivinen ja kiinnostunut eri projekteista. Kivaa on ollut myös se, että tiimissä on ollut fysioterapeuttiopiskelijoita, siinä tulee moniammatillista näkökulmaa asioihin.

 

Mari, sairaanhoitajaopiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *