Erilaista oppimista Voimalassa

Hei!

Olen loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelija Kati. Suoritin voimalassa mielenterveys- ja päihdehoitotyön harjoittelun, kestoltaan 199 tuntia. En ole kokenut mielenterveys- ja päihdehoitotyötä omaksi alaksi ja Jobiilista en kerennyt varaamaan ainoaa paikkaa, joka olisi kiinnostanut. Päädyin sitä kautta Voimalaan. Harjoittelun aloitin avoimin mielin, koska minulla ei ollut mitään tietoa Voimalasta.

Aluksi olin ehkä vähän ”ulapalla”, kaikki tuntui sekavalta ja mietin, kuinka ihmeessä selviän tästä harjoittelusta…

Kun ensimmäisestä viikosta ja sekavuudesta oli selvitty, aloin pitää harjoittelusta! Voimalan kautta pääsin mukaan erilaisiin projekteihin ja tutustuin erilaisiin ihmisiin. Tiimissä oli mukava työskennellä, vaikka jokainen vastasi itse vastuualueistaan, oli tiimi aina takana tukena. Jonkun verran teimme yhteistyötä myös FT-opiskelijoiden kanssa ja se oli todella antoisaa. Opin heiltä paljon uusia asioita, joita voin hyödyntää tulevaisuudessa omassa työssäni.

Harjoittelussa positiivista oli se, että sain sovitettua harjoittelun hyvin yhteen töissä käymiseni kanssa. Työskentely oli itsenäistä ja aikataulut sai hyvin suunniteltua omien menojen mukaan. Itse koin myös, että sain tästä harjoittelusta enemmän kokemusta, mitä olisin osastolla saanut. Sain myös paljon uutta näkökantaa mielenterveystyöhön ja pääsin näkemään työn monipuolisuuden.

Suosittelen Voimalaa yhtenä harjoittelupaikkana, mielenkiintoista ja monipuolista sekä erittäin hyvää harjoittelua erilaisten projektien suunnitteluun ja toteutukseen.

Kati, sairaanhoitajaopiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *