shutterstock 739769911 netti


Älykkäästi töihin - projektiosaajavalmennus

Haluatko kehittää projektitoiminnan osaamistasi ja oletko hakemassa töitä? Haluatko laajentaa osaamistasi tiimityöskentelystä ja yritysyhteistyöstä? Älykkäästi töihin -projektiosaajavalmennus on väyläsi työelämään. Voit tämän valmennuksen kautta suuntautua sinua kiinnostaviin tehtäviin ja samalla päivittää osaamisesi tulevaisuuden projektiosaamisen taidolla ja tiedoilla. Valmennuksessa olevat kouluttautuvat tulevaisuuden projektiosaajiksi, perehtyvät käytännön tiimiperusteisen tekemisen kautta oikeaan yrityshaasteeseen ja rakentavat samalla itselleen ja yrityksen tavoitteita täydentävän tehtävänkuvan.

Kenelle

Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti eri alojen korkeakoulutetuille tai muuten soveltuvan työkokemuksen/osaamisen omaaville työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille. Valmennukseen hakija on kiinnostunut projektitehtävistä sekä tarvitsee työllistyäkseen täydentävää projektiosaamista.

Sisältö ja toteutus

Tiimipedagogiaan perustuva projektiosaajavalmennus on rakennettu sisällöltään laajaksi ja monipuoliseksi, jonka eri osa-alueista koulutettavat voivat valita itselleen sopivia osaamistaan tukevia työkaluja. Valmennus rakentuu seuraavista osioista:

1. WorkSmart-Älykkäästi töihin -valmennus (30 h)
2. Tiimipedagoginen valmennus ja työelämäharjoittelu (370 h)
3. Motivaatioperusteiset projektiosaamisen moduulit (osaamistarjotin) (375 h)
4. Työhön sijoittuminen (65 h)

Valmennus rakentuu tiimipedagogiseen projektiosaamisen menetelmään, joka antaa työkalut tulevaisuuden projektiosaamiselle. Valmennus käynnistetään yhteisellä WorkSmart -Älykkäästi töihin valmennuksella, joka tukee valmennettavan uraohjausta ja yritysten rekrytointia. WorkSmart-valmennuksella opiskelijoita valmennetaan kolmessa työpajassa työurasuunnitteluun ja verkostoitumiseen. Tapaat valmennuksessa yritysten ja organisaatioiden edustajia, jotka rekrytoivat harjoitteluun tai työsuhteeseen. Tämän lisäksi käytössäsi on henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoavan VMP Joensuu/Kuopio toimistojen tarjoamat työnhakupalvelut- ja asiantuntijat.

Valmennus voi johtaa myös oman yrityksen perustamiseen tai osuuskuntatoimijuuteen. Tällöin valmennuksesi integroidaan suoraan yritys-ja osuuskuntatoimintaan Karelian Y-akatemiassa. Jos valitset yrittäjyyspolun, Karelia-amk tarjoaa sinulle mahdollisuuden toimia Karelian Y-akatemiassa yrittäjänä/osuuskuntatoimijana koulutuksen jälkeen 80 päivän ajan.

Osa opinnoista on mahdollista opiskella etänä ja verkossa. Motivaatioperusteiset projektiosaamisen moduulit toteutetaan monimuotoisesti.

Koulutuksen kesto: 120 päivää, ajoitus 18.3.2019 – 11.10.2019.

Infotilaisuus

Te-toimisto 31.1.2019 klo 10.00 - 11.00 (Torikatu 36 A, 4.krs, 80100 JOENSUU).

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Työvoimakoulutukseen haetaan Internetissä www.te-palvelut.fi -sivujen kautta.

Ilmoittaudu tästä!


Koulutusvalinnan etenemistä voit seurata www.te-palvelut.fi ->asioi verkossa /oma työnhaku henkilöasiakkaalle/työvoimakoulutus.

Hakemukset tulee lähettää pe 14.2.2019 klo 16.00 mennessä Te-palveluiden kautta. Esivalinnan jälkeen järjestetään haastattelut koulutukseen hakeutuneille.

Lisätietoja

Valmennuksesta lisätietoja antaa Daniel Bågeberg, p. 050 324 0290, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja opintojen rahoituksesta saat koulutusneuvonnasta 0295 020 702, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..