Personal Trainer -sertifiointikoulutus, 15 op

 

American Council on Exercisen®, Nordic Health Academyn® ja Karelia-AMK®:n yhteistyössä toteuttama Personal Trainer -koulutus antaa sinulle ylivertaiset lähtökohdat erottua eduksesi kentällä – sekä  selkeän mallin, jolla toteutat tulevaisuuden palveluita jo nyt. Personal Trainer -sertifioitikoulutus tarjoaa sinulle tiedot, taidot ja menetelmät joilla rakennat kestäviä asiakassuhteita, palvelet asiakkaitasi aiempaa laadukkaammin ja menestyt näin itse paremmin!

Laadukas Personal Trainer -sertifiointi

ACE®-sertifikaatti on maailmalla yleisesti tunnetuin ja arvostetuin, tuoden näin suurimman mahdollisen hyödyn opiskelijalle.ACE:n suunnittelema liikuntavalmennuksen tuotteistus antaa ainutlaatuisen kokonaisvaltaisen lähtökohdan asiakkaan valmentamiseen siten, että asiakas saa sekä sen mitä hän tarvitsee, että sen mitä hän haluaa.

Kenelle

Personal Trainer -sertifiointikoulutus sopii liikunnanohjaajille ja -opettajille sekä muille liikunnan ammattihenkilöille, terveydenhuollon eri tehtävissä työskenteleville, terveyden edistämistyötä tekeville sekä urheiluvalmentajille, jotka suunnittelevat ja toteuttavat yksilöllisiä liikuntaohjelmia ja/tai tukevat käyttäytymisen muutosta kohti terveellisempiä elintapoja.

Koulutus toimi myös vankkana ammattimaisen personal training -osaamisen perustana liikunta-alan jatko- ja aikuisopintoihin.

Seuraava koulutus

1.3. - 31.12.2020. Varaa paikkasi pian!

Lue lisää ja varaa paikkasi koulutukseen >> http://www.karelia.fi/personal-trainer

Yhteistyössä

  • Karelia-ammattikorkeakoulu
  • Nordic Health Academy
  • American Council on Exercise
  • Kuntokeskus Energy