Uutta virtaa tuotekehitykseen, palvelujen markkinointiin ja osaamiseen: Työpajat hoito-, hoiva- ja kuntoutusalaN TOIMIJOILLE

Kutsumme Pohjois-Karjalan maakunnan hoito-, hoiva- ja kuntoutusalan yritykset ja organisaatiot monialaisiin, saman sisältöisiin työpajoihin vaihtoehtoisesti Nurmeksessa, Kiteellä tai Joensuussa. Näiden pajojen tuloksia syvennetään yhteisesti 23.3. Joensuussa.

Työpajojen tarkoituksena on koota kohderyhmään kuuluvat yritykset ja organisaatiot yhteen ja virittää ideoita uusien palvelujen, tuotteiden ja toimintatapojen kehittelyyn digitalisaation, aktiivisen ikääntymisen ja kansainvälistymisen merkeissä.

Osallistujien on mahdollisuus jatkaa maksuttomaan Clinical Study Visit -valmennukseen (valmennus oman osaamisen esittelyyn ja kansainvälisten sote-asiantuntijoiden vastaanottamiseen) myöhemmin keväällä ja syksyllä 2017. Lisäksi työpajoissa kerrotaan mm. mahdollisuudesta päästä esille Pohjois-Karjalan aktiivisen ikääntymisen osaajat esittelevässä videoportfoliossa.

  • 14.3. klo 15–17 Nurmes, Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus, Höljäkkä-Sali
  • 16.3. klo 15–17 Kitee, Kiteen kaupungin valtuustosali, Kaupungintalo, Kiteentie 25
  • 21.3. klo 15–17 Joensuu, Karelia-amk, Wärtsilä-kampus, Dynamo Lounge, Karjalankatu 3
  • 23.3. klo 15–17 Yhteinen ideoiden jalostaminen, Joensuu (tarkempi paikka ilm. myöhemmin)
  • kevät–syksy 2017 Valmennus Clinical Study Visit -vierailuihin (tarkempi aikataulu ilm. myöhemmin)

Ilmoittautuminen kaikkiin työpajoihin 7.3. mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/EA272EA4708A5389.par

Työpajat ovat maksuttomia.

Lisätiedot:
Tanja Rimpilä, Projektiasiantuntija, +358 50 337 9287, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
http://fefe.karelia.fi/ajankohtaista

CSV webropol