Mentorointia uusiutuvan energian yrityksille

 

GREBE (Generating Renewable Energy Business Enterprise) on kolmivuotinen 06/2018 saakka toimiva EU:n rahoittama hanke, joka tukee uusiutuvan energian alalla toimivia yrityksiä Suomessa, Norjassa, Islannissa, Irlannissa ja Skotlannissa. GREBE -hanke hakee uusiutuvan energian alalla toimivia yrittäjiä mukaan Irlannissa kehitetyn mentorointiohjelman kokeiluun Suomessa. Mukaan valitaan 3-5 yritystä, jotka ovat valmiita sitoutumaan ohjelmaan ja joilla on jo tiedossa toiminnan kehittämistavoitteita.

• Ohjelma koskee uusiutuvaan energiaan liittyviä yrityksiä (energiantuotanto, teknologiavalmistus, palvelujen tarjonta, asennus jne.)
• Yrityksen liikevaihto vähintään 70 000 €/a.
• Mentoroinnin arvo on n. 2000 - 3000 €/yritys.
• Kyseessä on yrityksen saama palvelu de-minimis -tukena.
• Mentorit ovat kokeneita yritystoiminnan asiantuntijoita. Mentorit kilpailutetaan mukaan ohjelmaan yritysten tavoitteiden perusteella.
• Mentorointi on yrityksille maksutonta, mutta edellyttää sitoutumista yhteisiin tapaamisiin ja tiedonvaihtoon (n. 10 tapaamista/kontaktia mentorin kanssa, sekä alku- ja loppuhaastattelut)
• Mentoroinnin tuloksista julkaistaan yritysten nimet, mentoroinnin aiheet, teemojen kuvauksia ja kokemuksia prosessista, mutta ei liiketoimintaan liittyviä yksityiskohtia.

Ohjelmaan haku on avoinna 12.5. saakka.

Lisätietoja mentorointiohjelmasta ja kiinnostuksen osoitukset:
Lasse Okkonen, Karelia-amk (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 342 3582)

Liitedokumentti: Kiinnostuksen osoittaminen

 

Hankesivut:
http://grebeproject.eu/

Blogi:
https://greberenewableenergyblog.wordpress.com/

Facebook:
https://www.facebook.com/GREBEProject/

Twitter:
https://twitter.com/GREBE_NPA