Koulutustarjonta

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille monipuolisia mahdollisuuksia kouluttautua, päivittää omaa ja organisaation osaamista sekä lisätä hyvinvointia työssä ja vapaa-ajalla.

Ajankohtaiset koulutukset, joihin voit ilmoittautua tällä hetkellä, näkyvät Meerkado-palvelussa. Palvelussa voit rajata hakutuloksia esimerkiksi toteutustavan, kielen ja paikkakunnan mukaan.

Sosiaali- ja terveysala

Personal Trainer -sertifiointikoulutus 15op

American Council on Exercisen®, Nordic Health Academyn® ja Karelia-amnattikorkeakoulu®:n yhteistyössä toteuttama Personal Trainer -koulutus antaa sinulle ylivertaiset lähtökohdat erottua eduksesi kentällä – sekä  selkeän mallin, jolla toteutat tulevaisuuden palveluita jo nyt. Personal Trainer -sertifioitikoulutus tarjoaa sinulle tiedot, taidot ja menetelmät joilla rakennat kestäviä asiakassuhteita, palvelet asiakkaitasi aiempaa laadukkaammin ja menestyt näin itse paremmin!

Koulutusaika: 15.4.2019 - 29.11.2019
Lue lisää Personal Trainer sertifiointi-koulutuksesta ja varaa paikkasi Personal Trainer -koulutukseen

Varauksesi jälkeen lähetämme sinulle linkin, josta pääset tekemään varausvahvistuksen.

Digiasiantuntijaksi SOTE-alalle 15op

Haluatko päästä digitalisaatiossa seuraavallle tasolle ja hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia työssä? Nyt se onnistuu digiasiantuntijoiden avulla!
Digiasiantuntijan tehtävänä on mm. edistää digitalisaation käyttöönottoa asiakasprosesseissa, toimia henkilöstön tukena teknologian käyttöönotossa, ja käytössä, sekä osallistua työpaikalla digitaalisten ratkaisujen suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen. Koulutuksen suorittaneille myönnetään Digiasiantuntijan osaamismerkki (OpenBadge). Koulutus on suunniteltu Karelia-ammattikorkeakoulun ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteistyönä.

Koulutusaika: 1.10.2019 - 31.5.2020
Lue lisää ja ilmoittaudu 9.9.2019 mennessä.
Esite Digiasiantuntijaksi SOTE-alalle

 

Lean & Six Sigma

Lean Six Sigma Green Belt 48h

Opit tehostamaan liiketoimintaa ja prosesseja, saavuttamaan mitattavaa taloudellista hyötyä, poistamaan hukkaa, lisäarvotonta työtä ja haitallista vaihtelua sekä parantamaan asiakaskokemusta. Koulutuksen aikana toteutat oman organisaatiosi kehittämisprojektin rajatusta ongelmasta, ja koulutuksen jälkeen osaat vetää itsenäisesti Lean Six Sigma-kehittämisprojekteja omassa yksikössäsi.

Seuraava koulutus syksyllä 2019

 

Lean Six Sigma Black Belt 24pv

Black Belt-koulutuksessa saavutat korkean osaamistason Lean Six Sigmasta ja sen työkaluista. Black Beltit tekevät työtä Lean Six Sigma ohjelmissa ja projekteissa sekä valmentavat ja ohjaavat projektitiimiä menetelmän ja työkalujen soveltamisessa. Lean Six Sigma Black Belt -koulutuksessa opit Lean Six Sigma DMAIC -menetelmän ja tarvittavien ohjelmien käytön oman kehitys-/parannusprojektin avulla käytännössä.

 Seuraava koulutus keväällä 2020

Jatkuvan parantamisen teematapaamiset

Karelia-ammattikorkeakoulu järjestää Lean Six Sigma -menetelmien hyödyntäjille teematapaamisten sarjan. Teematapaamisten tavoitteena on herättää keskustelua, jakaa kokemuksia sekä edistää Lean Six Sigma -menetelmien hyödyntämistä organisaatioissa.
Seuraava tapaaminen syksyllä 2019 

 

Osaamisen kehittämisen ratkaisut yrityksille ja yhteisöille!

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille ratkaisuja osaamisen kehittämiseen monialaisesti. Räätälöidään yhdessä organisaatiollesi sopiva valmennuskokonaisuus.
Osaamisen kehittämisen ratkaisuihin on mahdollista yhdistää valmennusta ja konsultaatiota ja muita asiantuntijapalveluja.

Tutustu esimerkkeihin ja pyydä tarjous:

Yhteystiedot

Anne Prepula
Palveluliiketoiminnan koordinaattori
anne.prepula[at]karelia.fi
puh. 050 311 9167

Harri Mikkonen
Palveluliiketoiminnan päällikkö
harri.mikkonen[at]karelia.fi
puh. 050 502 0402

palvelut[at]karelia.fi


>> Etkö löydä sopivaa koulutusta? Räätälöimme koulutuksen sinulle tarpeesi mukaan. Lue lisää!

>> Tiesitkö, että osaan yrityskoulutuksistamme voit saada jopa 70 % tukea. Lue lisää!

>> Tutustu myös Avoimen AMK:n tarjoamiin koulutuksiin.