Pitchaustaitoa naisyrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville

 

Valtakunnallista Yrittäjänpäivää vietetään 5.9.2020. Sen kunniaksi Base Camp ja W-Power-hankkeet järjestävät yhteistyössä naisyrittäjäverkosto Bisnesleidien kanssa pitchausvalmennusta naisyrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville.

Tilaisuus pidetään 5.9.2020 klo 10-13 Spark Joensuun tiloissa Joensuun Tiedepuistolla, 3A-rakennuksen 4. kerroksessa (Länsikatu 15, Joensuu).

Pandemiatilanteen niin vaatiessa tilaisuus toteutetaan etäyhteyksillä.

Valmennuksen tavoitteena on antaa eväitä suunnitella ja valmistella vaihteleviin tilanteisiin sopivia esittelypuheita, lisätä osallistujille itsevarmuutta pitchata livenä tai verkossa. Bonuksena osallistujat pääsevät verkostoitumaan, sillä työpajatyöskentely takaa uusiin ihmisiin ja yrittäjiin tutustumisen. Kouluttajana toimii yrittäjä Mirja Ulmanen Koulututus- ja kehittämispalvelut Mirja Ulmanen Oy:stä. Mirja on TEM:n sertifioima Myyntiteho-konsultti ja hänen tapansa työskennellä on innostava ja motivoiva.

Mirja on vetänyt yrittäjyyskursseja aloitteleville yrittäjille toimiessaan Naisyrittäjyyskeskus ry:ssä sekä Uusyrityskeskuksessa.

Ilmottautuminen tilaisuuteen on käynnissä. Ilmoittaudu tästä (20 ensimmäistä mahtuu mukaan)!

Tutustu esitteeseen.