Median koulutus muuttaa Tikkarinne-kampukselle

Karelia-ammattikorkeakoulun median koulutus muuttaa elokuun aikana Joensuun Tiedepuistolta Tikkarinne-kampukselle Niinivaaralle. Median uudet ja jatkavat opiskelijat aloittavat opintonsa Tikkarinteellä elo-syyskuun vaihteessa.

- Onhan tätä muuttoa odotettu ja toivottu pitkään. Toivotamme median opiskelijat ja henkilökunnan lämpimästi tervetulleiksi Tikkarinteelle osaksi muuta korkeakouluyhteisöä. Vihdoinkin voimme sanoa olevamme kahden kampuksen Karelia, iloitsee rehtori Petri Raivo.

Tikkarinne-kampuksella käynnistyi keväällä 2019 remontti, jossa joitakin tiloja on uudistettu vastaamaan median koulutuksen tarpeita.

- Esimerkiksi C-talon ensimmäiseen kerrokseen tulee editointi-, kampusradio- sekä ryhmätyötiloja. Lisäksi E-taloon on valmistumassa kuvaus- ja äänitysstudiot. Tilojen uudistamiset ja muutto alkavat olla jo loppusuoralla, kertoo muuttoa ja remonttia koordinoiva toimitilainsinööri Hannu Tolvanen.

Syksystä 2019 alkaen Tikkarinteellä opiskelee noin 1500 median sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa. Lisäksi kampuksella toimivat opiskelijalle tärkeät palvelut; Opiskelijapalvelut, kirjasto, opiskelijaterveydenhuolto sekä tutkimus- ja kansainvälistymispalvelut.