Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

Sähköisen talotekniikan lehtoria

 

1.12.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Lehtorin tehtäviin kuuluvat sähkö- ja kiinteistöautomaation ammattiaineiden opetus, harjoittelun sekä opinnäytetöiden ohjaus. Toimenkuvaan kuuluvat opetuksen lisäksi koulutuksen ja laboratorioiden kehittämistehtävät.

Painotamme valinnassa:
- automaatio- ja sähkösuunnittelun käytännön työkokemusta,
- suunnitteluohjelmistojen hallintaa,
- kykyä opettaa myös englannin kielellä,
- hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja,
- vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä
- näyttöä oman osaamisen kehittämisestä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (diplomi-insinööri tai insinööri(YAMK)).

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ansioluetteloineen Kuntarekryssä maanantaihin 30.9.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antavat työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 408 7932) ja tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Jyrki Kankkunen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 595 3792)