Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

Sosiaalialan lehtoria

 

1.1.2020 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Lehtorin tehtäviin kuuluvat sosiaali- ja varhaiskasvatusalan opetus sekä opinnäytetöiden ohjaus. Toimenkuvaan kuuluvat opetuksen lisäksi erilaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät sekä maksullinen palvelutoiminta.

Painotamme valinnassa:
- vahvaa sosiaalialan asiakastyön osaamista ja kokemusta,
- kansainvälisyysosaamista sekä sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa,
- valmiutta digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämiseen,
- vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta,
- joustavuutta ja valmiutta monialaiseen yhteistyöhön sekä
- kykyä luoda ja ylläpitää toimivia alaan liittyviä verkostoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja sosiaalialan työn käytännön kokemusta. Opetuskokemus katsotaan eduksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ANSIOLUETTELOINEEN torstaihin 14.11.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekryssä.

Lisätietoja tehtävistä antavat
- tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Anna-Riitta Mikkonen (p. 050 533 5514, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja
- työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 408 7932)