Maaseutuyrittäjä, kevytyrittäjä tai yrittäjyydestä kiinnostunut, osallistu Rural Future -hankkeeseen

 

Nyt on loistava tilaisuus verkostoitua muiden maaseutuyrittäjien kanssa, osallistua hankkeen järjestämiin toimialariippumattomiin asiantuntijakoulutuksiin ja webinaareihin sekä päästä benchmarkkausmatkalle koti- ja/tai ulkomaille. Pääosin Maaseuturahaston rahoittaman Rural Future -hankkeen tavoitteena on motivoida ja innostaa maaseutuyrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa siten, että vahvistetaan yritysten toimintaedellytyksiä ja kannattavuutta muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja markkinoilla.

Ensimmäinen ulkomaille suuntautuva benchmarkkausmatka kohdistuu tammikuussa 2020 Saksan Berliiniin, jossa käymme tutustumassa paikallisiin yrityksiin sekä vierailemme Grüne Woche -messuilla. Messujen 1600 näytteilleasettajaa tarjoavat monipuolisen näyteikkunan yritystoimintaan, tuotekehitykseen ja innovaatioihin. Messuille osallistuu vuosittain 400 000 kävijää. Aika huikeaa!

Heräsikö kiinnostus? Voit ilmoittautua mukaan hankkeen toimintaan tästä linkistä. Tämä ilmoittautuminen on alustava eikä sido sinua vielä toimenpiteisiin. Ilmoittautumisen jälkeen olemme yhteydessä teihin.

Lisätietoja hankkeesta löytyy verkkosivuilta http://ruralfuture.karelia.fi/ ja Facebookista https://www.facebook.com/ruralfuturehanke/.

Hanketta hallinnoi Karelia-ammattikorkeakoulu ja hankkeessa kumppanina ovat Lapin AMK sekä molempien alueiden ProAgriat.

Rohkeasti mukaan!

Rural Future -hankkeen esite